državno tekmovanje-Lipovci
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
državno tekmovanje-Lipovci
Pozdravljeni!
Na tekmovanju v Lipovcih sem bil, vendar sem zamudil ogled vaje mladincev Pgd Pameče- Troblje. Ali ima kdo posnetek vaje omenjene ekipe?
Imam pa še eno vprašanje za sodelujoče ekipe: Kakšno se vam je zdelo tekmovanje?
Lp,
marinče
Na tekmovanju v Lipovcih sem bil, vendar sem zamudil ogled vaje mladincev Pgd Pameče- Troblje. Ali ima kdo posnetek vaje omenjene ekipe?
Imam pa še eno vprašanje za sodelujoče ekipe: Kakšno se vam je zdelo tekmovanje?
Lp,
marinče
-
sl
Odg: državno tekmovanje-Lipovci
žalostno! Glede mladincev so se določale neke karakteristike za MB. Na samem tekmovanju pa MB ni niti pogledal nihče! In ravno zato takšni časi mladink in mladincev zgoraj navedenega društva! Tisti ki je njihovo vajo videl, ve o čem govorim! Mislim da tukaj ne tekmuje mladina, ampak stroji!
Lp
Lp
Samo za mimogrede!
Žalostno je, da ob državnem tekmovanju mladih zaračunavajo "pičlo" malico (3 čevapčiči,malo pomes frites,ketchup,...) po ceni, za katero dobiš že v dobrih restavracijah kosilo. Bo se v bodoče res bolje nekam peljati in obiskati kako dobro gostilno
v bližini in njim prepustiti zaslužek!!!
Žalostno je, da ob državnem tekmovanju mladih zaračunavajo "pičlo" malico (3 čevapčiči,malo pomes frites,ketchup,...) po ceni, za katero dobiš že v dobrih restavracijah kosilo. Bo se v bodoče res bolje nekam peljati in obiskati kako dobro gostilno
v bližini in njim prepustiti zaslužek!!!
-
gost1
Tud mene zanima ta posnetek, mogoče pa imajo tolk poguma, da ga dajo gor, saj svoje vaje vedno vse posnamejo.
Če je kaj nedovoljenega, pa na posnetek kar pozabte. Mislim pa, da je bil pri pregledu orodja glavni njihov mentor tak, da je sigurn blo vse "OK".
Če je kaj nedovoljenega, pa na posnetek kar pozabte. Mislim pa, da je bil pri pregledu orodja glavni njihov mentor tak, da je sigurn blo vse "OK".
Ni rečeno! Da narediš vajo z MB 44 sek ne rabiš neke predelane MB. Mi (Nova Cerkev) smo delali z 1 leto staro - tovarniško in nič predelano tomosovo MB in če se nam nebi malo zalomilo, bi imeli vsaj takšen čas kot Pameče. Na vajah je bilo večkrat že tudi blizu 40. Na takšnih tekmovanjih poleg znanja vedno potrebuše tudi kanček sreče. Enkrat se obrne k enemu, drugič pač k drugemu. Same vaje od Pameč nisem videl, mislim pa, da lahko zmagovalcu samo čestitamo, ker koliko poznam njihovo delo so lahko za vzor marsikomu.sl napisal/-a:žalostno! Glede mladincev so se določale neke karakteristike za MB. Na samem tekmovanju pa MB ni niti pogledal nihče! In ravno zato takšni časi mladink in mladincev zgoraj navedenega društva! Tisti ki je njihovo vajo videl, ve o čem govorim! Mislim da tukaj ne tekmuje mladina, ampak stroji!
Lp
Če pa je kdo res opazil kakšno očitno povečanje zmogljivosti MB, bi tudi jaz rad videl posnetek.
-
Operativ`c
Zdravo,
če ima morda kdo slike ali pa video s tekmovanje naj jih prosim objavi. Ali pa kje bi se dalo videti (če jih je kakšno društvo objavilo)
Hvala in LP
če ima morda kdo slike ali pa video s tekmovanje naj jih prosim objavi. Ali pa kje bi se dalo videti (če jih je kakšno društvo objavilo)
Hvala in LP
Re: državno tekmovanje-Lipovci
Nekaj slik sem objavil tule: http://www.gasilskazveza-dolomiti.si/ga ... ?cat_id=23
Tudi meni ni všeč mokra vaja, ker imajo številna društva predelane motorke. Že po curkih na ročnikih lahko vidiš, katere ekipe imajo sfrizirane motorke.
Tudi meni ni všeč mokra vaja, ker imajo številna društva predelane motorke. Že po curkih na ročnikih lahko vidiš, katere ekipe imajo sfrizirane motorke.
Pozdravljeni
Tudi jaz sem bil na tekmovanju. Na tekmovanju takega ranga sem bil prvič in mislim da je bila organizacija odlično.
Kar se pa MB tiče sem pa podobnega mnenja, da so imele nekatere povsem drugačen zvok kot druge. Sicer pa bi lahko naša krovna organizacija zagotovila 4 take MB in bi vsi delali v istih pogojih.
Ko sem gledal rezultate sem ugotovil da smo bili pri kazenskih točkah eni med najslabšimi. Glede na to da smo na regijskemo delali brez napak, da smo imeli v ekipi dva trenerja, ki sta svoje ekipe že pripeljala do visokih mest na državnem nivoju in da je eden od dveh sodnik se mi zdi čudno da smo punce " narobe " naučil.
Samo primer: Nikjer ne piše da na dvojaku ne sme odpirati oba ventila na enkrat.
Drugače glede malice pa smo šli mi v gostilno v bližino in smo se dobro najedli za 6 € po osebi.
LP. Zoran
PS. Da ne bo pomote. Čestitke vsem zmagovalcem v vseh kategorijah.
Tudi jaz sem bil na tekmovanju. Na tekmovanju takega ranga sem bil prvič in mislim da je bila organizacija odlično.
Kar se pa MB tiče sem pa podobnega mnenja, da so imele nekatere povsem drugačen zvok kot druge. Sicer pa bi lahko naša krovna organizacija zagotovila 4 take MB in bi vsi delali v istih pogojih.
Ko sem gledal rezultate sem ugotovil da smo bili pri kazenskih točkah eni med najslabšimi. Glede na to da smo na regijskemo delali brez napak, da smo imeli v ekipi dva trenerja, ki sta svoje ekipe že pripeljala do visokih mest na državnem nivoju in da je eden od dveh sodnik se mi zdi čudno da smo punce " narobe " naučil.
Samo primer: Nikjer ne piše da na dvojaku ne sme odpirati oba ventila na enkrat.
Drugače glede malice pa smo šli mi v gostilno v bližino in smo se dobro najedli za 6 € po osebi.
LP. Zoran
PS. Da ne bo pomote. Čestitke vsem zmagovalcem v vseh kategorijah.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Lahko, samo mora dvakrat prej roko dvignit (ne obeh hkrati).Prevojc napisal/-a:Samo primer: Nikjer ne piše da na dvojaku ne sme odpirati oba ventila na enkrat.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Sej to smo poiskusili dopovedati sodniku ampak brez uspeha. Škoda da se informacije, ki so dogovorjene na Posvetu za sodnike ne napišejo kot nekakšen zapisnik in se pošlejo vsem sodelujočim ekipam.Janez Koncilija napisal/-a:Lahko, samo mora dvakrat prej roko dvignit (ne obeh hkrati).Prevojc napisal/-a:Samo
primer: Nikjer ne piše da na dvojaku ne sme odpirati oba ventila na enkrat.
LP
Janez
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Zapisnik je bil sicer narejen in objavljen, žal pa hkratnega odpiranja ventilov ni v njem.Prevojc napisal/-a: Sej to smo poiskusili dopovedati sodniku ampak brez uspeha. Škoda da se informacije, ki so dogovorjene na Posvetu za sodnike ne napišejo kot nekakšen zapisnik in se pošlejo vsem sodelujočim ekipam.
http://www.gasilec.net/ul-priloge/Zapis ... ladina.doc
LP
Janez
Re: državno tekmovanje-Lipovci
Janez hvala lepa za tale dokument.
Res nisem vedel da se ga da dobit. Še vedno pa mislim in trdim da bi morali zapisnik dobit vsaj po elektronski pošti vse enote katere tekmujejo na tekmovanju.
Res nisem vedel da se ga da dobit. Še vedno pa mislim in trdim da bi morali zapisnik dobit vsaj po elektronski pošti vse enote katere tekmujejo na tekmovanju.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Odg: Re: državno tekmovanje-Lipovci
Hm, tu bo pa treba malo po domači zvezi pobrskat. GZS je zapisnike v elektronski obliki poslala 19. maja (vsaj na našo GZ), potem so bili posredovani naprej na PGD s tekmovalnimi enotami tako v elektronski kot pisni obliki.Prevojc napisal/-a:Janez hvala lepa za tale dokument.
LP
Janez
-
SSECNIK
Pa imate spet opravka sami s sabo.Tukaj se vodi špetir za vsako kazensko piko,ne vidite pa nas,ki delamo na oprerativi.Saj ni problem,,vi tekmujte nas pa pustite na miru.Ni pa pošteno,da moramo nekateri na obvezno tekmovanje in še čakat do konca,da naj bi dirkačem ploskali.Vsak svoje,pa
bo tudi kolegialnost,med društvi boljša.Za trodelcem laufam že 35 let,zadnjih 22 let brez veze!
bo tudi kolegialnost,med društvi boljša.Za trodelcem laufam že 35 let,zadnjih 22 let brez veze!
Odg: Re: državno tekmovanje-Lipovci
Še enkrat hvala Janez. Zgleda da bo treba res malo po domači zvezi pogledat kako in kaj.Janez Koncilija napisal/-a: Hm, tu bo pa treba malo po domači zvezi pobrskat. GZS je zapisnike v elektronski obliki poslala 19. maja (vsaj na našo GZ), potem so bili posredovani naprej na PGD s tekmovalnimi enotami tako v elektronski kot pisni obliki.
LP
Janez