Ne znamo soditi? Ne znamo tekmovati?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
martinmarin
Odg: Ne znamo soditi? Ne znamo tekmovati?
No, to pa tudi mene zanima!
Re: Ne znamo soditi? Ne znamo tekmovati?
Mene zanima v kateri knjigi oz. pravilih je navedeno, da se tekmovalna enota diskvalifivira v primeru če ni prisotna na razglasitvi rezultatov. In če kdo in kdaj lahko diskvalificira ekipo (pred/po razglasitvi)?
Sem iskal vendar tega nisem našel. Prosim za pomoč.
LP
LP
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Odg: Re: Ne znamo soditi? Ne znamo tekmovati?
Poglej v razpis za posamezno tekmovanje.arok napisal/-a:Mene zanima v kateri knjigi oz. pravilih je navedeno, da se tekmovalna enota diskvalifivira v primeru če ni prisotna na razglasitvi rezultatov. In če kdo in kdaj lahko diskvalificira ekipo (pred/po razglasitvi)?
LP
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Mene pa zanima, kakšna so pravila v primeru, da imata dve ekipi na tekmovanju popolnoma enako št točk. (Vaja+štafeta+razvrščanje) Katera ekipa je višje uvrščena ali sta enako uvrščeni?
Nikjer nisem nasla ogdovora tako da hvala v naprej,
LP
LP
Zanima me, katere napake bi dosodili tekomovalni enoti ?
Med vezanjem sesalnega voda je ekipi razpadel sesalni vod. Strojnik je takoj izdal komando GOTOVO.Cevarji in vodarji zapustijo prostor ob MB.

Med vezanjem sesalnega voda je ekipi razpadel sesalni vod. Strojnik je takoj izdal komando GOTOVO.Cevarji in vodarji zapustijo prostor ob MB.
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Hm, jih je kar nekaj.
Po moje:
2X odpeta spojka
nepravilno zvezan SV
ventilna vrv
SV ni v vodi
kaj je pa z prenosom SV v vodo in mankajočimi povelji strojnika v vodo in ljuč na motorki pa nevem točno.
To napišeš okrog 60KT, pa je že vsaki ekipi dovlj.
Po moje:
2X odpeta spojka
nepravilno zvezan SV
ventilna vrv
SV ni v vodi
kaj je pa z prenosom SV v vodo in mankajočimi povelji strojnika v vodo in ljuč na motorki pa nevem točno.
To napišeš okrog 60KT, pa je že vsaki ekipi dovlj.
Enya napisal/-a:Mene pa zanima, kakšna so pravila v primeru, da imata dve ekipi na tekmovanju popolnoma enako št točk. (Vaja+štafeta+razvrščanje) Katera ekipa je višje uvrščena ali sta enako uvrščeni?
LP
Delita si mesto.
Sem pa ekrat nekje zasledil, da se tudi gleda, katera ekipa je imela hitrejšo vajo, ne trdim pa, da je to tudi pravilo.
višje je uvrščena ekipa, ki je opravila najbolje 'nosilno' vajo. V tem primeru najbrž vaja z MB.linkotite napisal/-a:Enya napisal/-a:Mene pa zanima, kakšna so pravila v primeru, da imata dve ekipi na tekmovanju popolnoma enako št točk. (Vaja+štafeta+razvrščanje) Katera ekipa je višje uvrščena ali sta enako uvrščeni?
LP
Delita si mesto.
Sem pa ekrat nekje zasledil, da se tudi gleda, katera ekipa je imela hitrejšo vajo, ne trdim pa, da je to tudi pravilo.
Pozdravljeni.
Mene pa zanima kdaj lahko C2 prime za spojko sesalnega voda, ko je povelje sesalni vod veži , ali ko je V1 obvezal mimo njegove spojke, ali ko je povelje v vodo. Bistvo me zanima, če je napaka da C2 skupaj z V2 dvignejo sesalni vod po povelju veži.
Mene pa zanima kdaj lahko C2 prime za spojko sesalnega voda, ko je povelje sesalni vod veži , ali ko je V1 obvezal mimo njegove spojke, ali ko je povelje v vodo. Bistvo me zanima, če je napaka da C2 skupaj z V2 dvignejo sesalni vod po povelju veži.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
C2 lahko prime za spojko po tem, ko je V1 naredil zanko na cevi pri njegovem spoju (ni potrebno čakati na povelje "sesalni vod v vodo"). Ne sme pa dvigovati sesalnega voda skupaj z V2.noel napisal/-a:Pozdravljeni.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
tako je, kot je napisal janez ja... C2 je itak prepočasen da bi sploh lahko skupaj s St in V2 zdignil sesalni vod, pa še njegove roke bi bile V1 pri vezanju v napotu.... pazit moreš tudi, ko obveže tvojo spojko in primeš za spojko, da ne greš proti vodi, ker so to kazenske (stoj pri miru - premikat se začni ko je povelje v vodo).. je pa zanimivo tudi kako različno C2 zdignejo sesalni vod, ko se ga nese v vodo...nekateri ga imajo čist pri tleh, nekateri pa ga zdignejo preko 2m visoko...pač kako se katera ekipa navadi 
LP
Simon
LP
Simon
če dobro razumem, je nepravilno delo C2-10kt, če prime za sesalno cev oziroma za spoj preden je V1 začel vezati oziroma prišel mimo njegovega spoja, pa čeprav stoji na miru da se ne premika
Še nekaj, V1 je zvezal sesalni vod, sledi povelje St ses. vod v vodo in med nošenjem voda se V1 vrne in popravlja vrv s spoja cevi ki jo je predhodno narobe zvezal (vrv je bila čez spoj in jo je V1 po povelju St šel popravljat), razumem kar se tiče ostalih tekmovalce, če kateri popravlja vrv je nepravilno delo,
ravno prejšno soboto smo zato dobili kazenske....V1 lahko popravlja vrv dokler ni povelja "sesalni vod v vodo"... tak da če vidi da je narobe zvezal naj takoj popravi...bolše tisti 2 sekundi zgubit kot 10 kazenskih skasirat