Tekmovanje v spajanju sesalnega voda
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
malix
Odg: Tekmovanje v spajanju sesalnega voda
Ali že kaj trenirate, za tekmovanje! Koliko ekip je že prijavljenih-se že kaj ve. 
pozdrav še iz Lokvice,
kar se tiče novega pravila, se mi zdi čist nepotrebna sprememba... če bo šlo tako naprej bo naslednje leto štoparico vstavu eden od cevarjev, vmes pa bo moral preteč še ne krog okoli brizgalne

mi pa bomo še vidli če pridemo, odvisno kako bomo pripravljeni, hehe... glede na to da še nismo dobro začeli, so možnosti odprte, vsekakor se pa bomo probali potrudit in prit mešat štrene favoritom

lp
kar se tiče novega pravila, se mi zdi čist nepotrebna sprememba... če bo šlo tako naprej bo naslednje leto štoparico vstavu eden od cevarjev, vmes pa bo moral preteč še ne krog okoli brizgalne
mi pa bomo še vidli če pridemo, odvisno kako bomo pripravljeni, hehe... glede na to da še nismo dobro začeli, so možnosti odprte, vsekakor se pa bomo probali potrudit in prit mešat štrene favoritom
lp
pozdravljeni!
Katja vas je spraševala že 30.11.2009 o datumih teh tekmovanj, fino bi bilo še bi se člani iz PGD Žažar, Keblja in Nove Cerkve zmigali in objavili te termine, ker člani določenih ekip imajo še druge obveznosti, saj niso člani samo "gasilcev" Predvsem zaradi tega, da aktivnosti v drugih društev ne propadejo zaradi nas gasilcev. Je tako, ali ne? Bodimo pošteni še do drugih.
lp
Katja vas je spraševala že 30.11.2009 o datumih teh tekmovanj, fino bi bilo še bi se člani iz PGD Žažar, Keblja in Nove Cerkve zmigali in objavili te termine, ker člani določenih ekip imajo še druge obveznosti, saj niso člani samo "gasilcev" Predvsem zaradi tega, da aktivnosti v drugih društev ne propadejo zaradi nas gasilcev. Je tako, ali ne? Bodimo pošteni še do drugih.
lp
-
Lovrek
Ja se strinjam Drago s tabo.Bi blo fajn če bi se objavil razpored teh tekem. Ja Miran kdo pa so favoriti zate? mislim da ste vi tud med njmi, če se ne motim ste bli lani 2. Tak da bi se blo fajn pomerit z vami :)lepa motivacija, sam mislim da bi potem bili mi z
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Je čas, da pojasnim. Če čas zaustavi strojnik, je vaja lahko hitrejša, saj to lahko stori takoj po povelju "končano", dočim je V1 svoje mesto ob MB ob povelju "končano" šele zapustil in nato zaustavil čas.mirank napisal/-a: kar se tiče novega pravila, se mi zdi čist nepotrebna sprememba... če bo šlo tako naprej bo naslednje leto štoparico vstavu eden od cevarjev, vmes pa bo moral preteč še ne krog okoli brizgalne![]()
lp
Torej, vse je odvisno od spretnosti strojnika, da naštudira, kako ob zategovanju cevi in povelju "končano" čim hitreje pritisne gumb.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
-
Gost
Mene tud moti to, da ni vnaprej določenih terminov tekmovanj. Prav tako nisem nikjer zasledil kakšen bo sistem točkovanja za skupno razvrstitev po 4 tekmah. Tako, da bi prosil, če ima kdo kakšno informacjo, da bi to malo razjasnil!
Hvala!
Hvala!
Je določeno da se mora z roko pritisnit al lahko kr z glavo, ker je že tako blizu?
PROSIM
PGD Žažar, Kebelj in Nova Cerkev
da tekmovanja ne organizirajo 13. in 27.3.2010 zaradi drugih obveznostih naše ekipe,
bi pa lahko. če bi bili znani datumi tekmovanj v naprej, žal tako je to!
lp
PGD Žažar, Kebelj in Nova Cerkev
da tekmovanja ne organizirajo 13. in 27.3.2010 zaradi drugih obveznostih naše ekipe,
bi pa lahko. če bi bili znani datumi tekmovanj v naprej, žal tako je to!
lp
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Zanimivo vprašanjepluty napisal/-a:Je določeno da se mora z roko pritisnit al lahko kr z glavo, ker je že tako blizu?
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
-
gostt
Termini so, kok je men znano ampak je neuradno 23.01.2010 Starše, 20.03.2010 Nova Cerkev, 27.03.2010 Zažar, in 10.04.2010 Kebelj.
Vse to je neuradno.
lp
Vse to je neuradno.
lp
-
gastt
Popravek Nova cerkev bo imela 13.03.2010. Ker 20.03.2010 je Planica.
lp
lp
-
SSV
Dragi uporabnik DRAGOM!
Glede na to da je lotos prvič (poiskusna) liga v SSV mislim da je jeza nepotrebna glede terminov tekmovanj. Tako kot vsako novo tekmovanje ima tudi to začetniške napake. Kakor mi je znano je bilo malo težav z pravili in termini tekmovanja ker je prisotna tudi GZS zato je prišlo do zamika.
Sedaj se je vse uredilo tako da liga se bo začela 23.1.2010 v Staršah.
l.p.
Glede na to da je lotos prvič (poiskusna) liga v SSV mislim da je jeza nepotrebna glede terminov tekmovanj. Tako kot vsako novo tekmovanje ima tudi to začetniške napake. Kakor mi je znano je bilo malo težav z pravili in termini tekmovanja ker je prisotna tudi GZS zato je prišlo do zamika.
Sedaj se je vse uredilo tako da liga se bo začela 23.1.2010 v Staršah.
l.p.
saj nisem jezen, pač sem hotel, da so ti termini poznani vnaprej, nič takega
lp
lp
-
mot
A mogoče kdo ve če je letost tud v Avstriji tekmovanje v sesalcu
l.p
l.p
-
Boštjan123
Se strinjam, da bi lahko termine za ostale tri tekmovanja objavili...
lp
lp