LEP POZDRAV !!
TEMOVANJA ČLANIC !
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
TEMOVANJA ČLANIC !
Ker sem mentor desetini članic našega društva ,me zanima kaj mislijo punce o tekmovanjih,sojenjih,ter kaj jim tekmovanje pomeni,zgolj druženje ali je cilj narediti nekaj za kraj, samega sebe ter društvo !
LEP POZDRAV !!
LEP POZDRAV !!
Re: TEMOVANJA ČLANIC !
Naša desetina članic se že vestno pripravlja na tekmovanje, ki se bo odvijalo 24.9.2006. Po dolgem času se je zopet zbrala zagreta ekipa deklet, ki pridno trenira. Kaj bo pa na tekmovanju bomo pa videle. Najbolj pomembno je druženje...rezultati pa že sami pridejoDejan-1 napisal/-a:Ker sem mentor desetini članic našega društva ,me zanima kaj mislijo punce o tekmovanjih,sojenjih,ter kaj jim tekmovanje pomeni,zgolj druženje ali je cilj narediti nekaj za kraj, samega sebe ter društvo !![]()
![]()
LEP POZDRAV !!
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Re: TEMOVANJA ČLANIC !
Kaj nam članicam tekmovanje pomeniDejan-1 napisal/-a: kaj mislijo punce o tekmovanjih,sojenjih,ter kaj jim tekmovanje pomeni,zgolj druženje ali je cilj narediti nekaj za kraj, samega sebe ter društvo !![]()
![]()
Toda zavedati se morate, da desetino članic, ki trenira, tekmuje veliko lažje pritegnete v gasilski dom kakor posameznice. Vedno trdim, da se lahko v gasilstvu uveljaviš oz. deluješ na različnih ravneh (ne samo v operativi), torej na delovnih akcijah, v organizaciji, tudi na raznih prireditvah .... Zdi se mi pa zelo pomembno, da imajo članice svojo vodjo (ki pa vsekakor mora biti ta prava "zagnana" gasilka), ker potem pritegne in daje voljo, zgled tudi ostalim.
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Tekmovanje je v organizaciji GZ Ljubljana in bo potekalo 24.9.2006 na speedway stadionu v Šiški (Ljubljana). Tekmuje se s tremi vajami: Vaja z motorno brizgalno, Vaja raznoterosti in Vaja razvrščanja (vsaj v kategoriji članov A je tako...pri članih B je malo drugače).Dejan-1 napisal/-a:Kje pa bo to tekmovanje za katerega se pripravlja vaša ekipa,ter kakšnega tipa bo ?
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
SuZaNcA napisal/-a:Tekmovanje je v organizaciji GZ Ljubljana in bo potekalo 24.9.2006 na speedway stadionu v Šiški (Ljubljana). Tekmuje se s tremi vajami: Vaja z motorno brizgalno, Vaja raznoterosti in Vaja razvrščanja (vsaj v kategoriji članov A je tako...pri članih B je malo drugače).Dejan-1 napisal/-a:Kje pa bo to tekmovanje za katerega se pripravlja vaša ekipa,ter kakšnega tipa bo ?
LP
Suzy
In kolikšen je čas izvedbe suhe vaje pri vas ? Pa vso srečo vaši enoti na tekmovanju!
Tudi pri nas smo članice zelo aktivne. Poleg tekmovanj in dela z mladino smo prisotne tudi na taktičnih vajah. Čeprav nas ni veliko, ker tudi društvo ni veliko smo zelo delavne in pridno treniramo. Letos sicer malo manj, zaradi raznih obveznosti (starševstvo in tako...).
V začetku so bili naši malo skeptični glede članic, zdaj pa so uvideli, da smo nujno potreben del članstva. Tako, da smo me zadovoljne s svojim položajem v društvu.
V začetku so bili naši malo skeptični glede članic, zdaj pa so uvideli, da smo nujno potreben del članstva. Tako, da smo me zadovoljne s svojim položajem v društvu.
CAo!
Vidim da se je končno našel en junak in povprašal kako se imamo ženske v društvih - BRAVO!
V našem društvu je desetina članic precej aktivna, saj sodelujemo na "vseh" možnih tekmovanjih, srečanjih... in to precej uspešno. Dejansko smo tako daleč, da se razmišlja o dveh desetinah in sicer A in B.
V osnovi nevem zakaj se vedno snema moške ekipe, podaja njihove rezultate... kot da smo ženske kej man sposobne! Je pa kruta realnost, da smo fizično šibkejše in da "premetavanje" sesalnega voda, predvsem pa zvijanje novih cevi, včasih predstavla problem!
Drugače ja pa lepo biti gasilka in sem ponosna na to da sm!
papa
Nekky
Vidim da se je končno našel en junak in povprašal kako se imamo ženske v društvih - BRAVO!
V našem društvu je desetina članic precej aktivna, saj sodelujemo na "vseh" možnih tekmovanjih, srečanjih... in to precej uspešno. Dejansko smo tako daleč, da se razmišlja o dveh desetinah in sicer A in B.
V osnovi nevem zakaj se vedno snema moške ekipe, podaja njihove rezultate... kot da smo ženske kej man sposobne! Je pa kruta realnost, da smo fizično šibkejše in da "premetavanje" sesalnega voda, predvsem pa zvijanje novih cevi, včasih predstavla problem!
Drugače ja pa lepo biti gasilka in sem ponosna na to da sm!
papa
Nekky
Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo!
Walt Disney
Walt Disney
Tudi pri nas imamo desetino članic in jih moram pohvalit da so kar zagrete za vaje, no kadar se sploh vse skupaj zberejo.
Vsaj našim gasilkam je na prvem mestu druženje in zabava. Vse imajo opravljen začetni tečaj za gasilca. Ampak zaenkrat še ne sodelujejo v ostalih gasilskih aktivnostih. Razen da so kelnarce na veselici. Kar je tudi pohvalno.
lp
lp