TEMOVANJA ČLANIC !

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori

Ali bi tekmovala v desetini članic ?

Glasovanje se je zaključilo dne 12. November 2006, 2:40

NIKOLI
0
Brez glasov
MOGOČE
2
13%
SEVEDA BI
13
87%

Skupaj glasov: 15

Uporabniški avatar
Dejan B
GE: Žetale
Kraj: Žetale
Kontakt:

TEMOVANJA ČLANIC !

Odgovor Napisal/-a Dejan B »

Ker sem mentor desetini članic našega društva ,me zanima kaj mislijo punce o tekmovanjih,sojenjih,ter kaj jim tekmovanje pomeni,zgolj druženje ali je cilj narediti nekaj za kraj, samega sebe ter društvo ! :?: :!:

LEP POZDRAV !!
Dejan B!
Na Pomoč!
http://www.pgd-zetale.si
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Re: TEMOVANJA ČLANIC !

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Dejan-1 napisal/-a:Ker sem mentor desetini članic našega društva ,me zanima kaj mislijo punce o tekmovanjih,sojenjih,ter kaj jim tekmovanje pomeni,zgolj druženje ali je cilj narediti nekaj za kraj, samega sebe ter društvo ! :?: :!:

LEP POZDRAV !!
Naša desetina članic se že vestno pripravlja na tekmovanje, ki se bo odvijalo 24.9.2006. Po dolgem času se je zopet zbrala zagreta ekipa deklet, ki pridno trenira. Kaj bo pa na tekmovanju bomo pa videle. Najbolj pomembno je druženje...rezultati pa že sami pridejo :lol: :lol: :lol: :lol: Po mojem mnenju niti ni slabo če se članice bolj pogosto pojavijo v gasilskem domu, ne pa samo takrat ko je treba "kelnarit" na veselici (vsaj malo razbijejo monotonost med predstavniki moškega spola :D in rečejo kakšno "žensko" :)) :twisted: :lol: :lol: :lol:

LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
Dejan B
Kontakt:

Kje pa bo to tekmovanje za katerega se pripravlja vaša ekipa,ter kakšnega tipa bo ?
Dejan B!
Na Pomoč!
Uporabniški avatar
Marjetica
moderator
moderator
Kraj: Hotinja vas-mariborska regija

Re: TEMOVANJA ČLANIC !

Odgovor Napisal/-a Marjetica »

Dejan-1 napisal/-a: kaj mislijo punce o tekmovanjih,sojenjih,ter kaj jim tekmovanje pomeni,zgolj druženje ali je cilj narediti nekaj za kraj, samega sebe ter društvo ! :?: :!:
Kaj nam članicam tekmovanje pomeni :?: sigurno v prvi vrsti druženje, rekreiranje, kajti s tekmovanji so povezane tudi vaje, nabiranje kondicije ... torej skupno druženje.

Toda zavedati se morate, da desetino članic, ki trenira, tekmuje veliko lažje pritegnete v gasilski dom kakor posameznice. Vedno trdim, da se lahko v gasilstvu uveljaviš oz. deluješ na različnih ravneh (ne samo v operativi), torej na delovnih akcijah, v organizaciji, tudi na raznih prireditvah .... Zdi se mi pa zelo pomembno, da imajo članice svojo vodjo (ki pa vsekakor mora biti ta prava "zagnana" gasilka), ker potem pritegne in daje voljo, zgled tudi ostalim. :wink:
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kontakt:

Dejan-1 napisal/-a:Kje pa bo to tekmovanje za katerega se pripravlja vaša ekipa,ter kakšnega tipa bo ?
Tekmovanje je v organizaciji GZ Ljubljana in bo potekalo 24.9.2006 na speedway stadionu v Šiški (Ljubljana). Tekmuje se s tremi vajami: Vaja z motorno brizgalno, Vaja raznoterosti in Vaja razvrščanja (vsaj v kategoriji članov A je tako...pri članih B je malo drugače).

LP
Suzy
Uporabniški avatar
Dejan B
Kontakt:

SuZaNcA napisal/-a:
Dejan-1 napisal/-a:Kje pa bo to tekmovanje za katerega se pripravlja vaša ekipa,ter kakšnega tipa bo ?
Tekmovanje je v organizaciji GZ Ljubljana in bo potekalo 24.9.2006 na speedway stadionu v Šiški (Ljubljana). Tekmuje se s tremi vajami: Vaja z motorno brizgalno, Vaja raznoterosti in Vaja razvrščanja (vsaj v kategoriji članov A je tako...pri članih B je malo drugače).

LP
Suzy

In kolikšen je čas izvedbe suhe vaje pri vas ? Pa vso srečo vaši enoti na tekmovanju! :wink: :)
Dejan B!
Na Pomoč!
Uporabniški avatar
Dejan B
Kontakt:

Ali ste zadovoljne z svojo vlogo v gasilskem društvu,ali ne ! Ter zakaj ne ?

LP
Dejan!
Dejan B!
Na Pomoč!
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kontakt:

O času suhe vaje ti ne morem govorit, ker po pravici povedano še sama ne vem (še nismo štopali) :D
O vlogi v gasilskem društvu pa takole...jaz se imam super in skoraj ne bi moglo biti bolje :lol: :lol:

LP
Suzy
Mojca
Kraj: Zagrad-Pečovnik

Odgovor Napisal/-a Mojca »

Tudi pri nas smo članice zelo aktivne. Poleg tekmovanj in dela z mladino smo prisotne tudi na taktičnih vajah. Čeprav nas ni veliko, ker tudi društvo ni veliko smo zelo delavne in pridno treniramo. Letos sicer malo manj, zaradi raznih obveznosti (starševstvo in tako...).
V začetku so bili naši malo skeptični glede članic, zdaj pa so uvideli, da smo nujno potreben del članstva. Tako, da smo me zadovoljne s svojim položajem v društvu.
Uporabniški avatar
nekky
Kraj: Notranjska - Ivanje selo
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a nekky »

CAo!

Vidim da se je končno našel en junak in povprašal kako se imamo ženske v društvih - BRAVO! 8)

V našem društvu je desetina članic precej aktivna, saj sodelujemo na "vseh" možnih tekmovanjih, srečanjih... in to precej uspešno. Dejansko smo tako daleč, da se razmišlja o dveh desetinah in sicer A in B.

V osnovi nevem zakaj se vedno snema moške ekipe, podaja njihove rezultate... kot da smo ženske kej man sposobne! Je pa kruta realnost, da smo fizično šibkejše in da "premetavanje" sesalnega voda, predvsem pa zvijanje novih cevi, včasih predstavla problem!

Drugače ja pa lepo biti gasilka in sem ponosna na to da sm! 8)

papa
Nekky
Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo!

Walt Disney
Uporabniški avatar
Dejan B
Kontakt:

Nekky je napisala:

Vidim da se je končno našel en junak in povprašal kako se imamo ženske v društvih - BRAVO! Cool
Upal sem da bodo v tej temi članice bol zgovorn,ampak ni gužve,ne vem kaj je vzrok ?
Ali gdo ve?
Dejan B!
Na Pomoč!
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

Mi imamo desetino članic, vsako leto dobimo pokal, prvo mesto! :D Konkurenca res ni velika, ampak je pa :D
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Uporabniški avatar
Šmarčan
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a Šmarčan »

Tudi pri nas imamo desetino članic in jih moram pohvalit da so kar zagrete za vaje, no kadar se sploh vse skupaj zberejo. :) Vsaj našim gasilkam je na prvem mestu druženje in zabava. Vse imajo opravljen začetni tečaj za gasilca. Ampak zaenkrat še ne sodelujejo v ostalih gasilskih aktivnostih. Razen da so kelnarce na veselici. Kar je tudi pohvalno.
lp
Odgovori