Carleone--poglej jaz sestrinjam z Janezovo izjavo nad mojo!Carleone napisal/-a:
Pa še nekaj opažam, ne samo na tem forumu, recimo tudi na resevalci.org, sem mislil, da smo vseeno bolj kolegialni tudi na forumih. Saj na terenu vem da smo vsi tovariši, tukaj pa ne zgleda. Pomagajmo si, ne pa pametovat - lepo vas prosim! TOVARIŠTVO!!!
Matej
Dodajam pa še to, da noben tukaj noče nič slabe gasilcema oz. vsem, ki ste bili prisotni od začetka ali ne čisto od začetka na intervenciji; na žalost so se pokazale neke napake(oprema napadalca, navezava in varovanje gasilcev itd.), ki se jih na forumu pač tudi napiše in hvala bogu, da je tako! Mislim, da smo še navkljub temu, da si povemo napake, za katere vemo, lahko tovariši, če ne bi bilo tako tega foruma že dolgo ne bi bilo več!
Še enkrat povdarjam, noben noče nič slabega proti vam, ki ste nastopili na intervenciji, povemo napake, vprašamo in beremo in se učimo(tako jaz upam, da bo še kdo napisal kako naj bi se postopalo)
Nekdo(mislim da Gosak) je dejal, da če teh cevi ni, da išpekcija ne bi smela dati dovoljenja--menim, da inšpektorat sploh ni izdal nobenega dovoljenja za gradnjo, ali pa ga je--ampak za drug namen-ne za silos!Ne more biti silos povezan z vrsto drugih stavb!
LP