P.S.: morda bosta pa v naslednji številki dve...
REVIJA 112
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: REVIJA 112
Primož, ni panike. Vsaj z moje strani je v reviji dovolj zanimivega branja in je križanka bolj postranskega pomena.
Re: REVIJA 112
Redno prebiram revijo in vas moram pohvalit saj ste jo uspeli z vsako številko izbolšat.
Zanima me če bo ob preteku naročnine le to potrebno obnovit ali boste to naredili avtomatsko?
Ps: Upam, da boste v kakšni iz med naslednjih številk predstavili Mercedes Zetrosa z Ziegler nadgradnjo.
Zanima me če bo ob preteku naročnine le to potrebno obnovit ali boste to naredili avtomatsko?
Ps: Upam, da boste v kakšni iz med naslednjih številk predstavili Mercedes Zetrosa z Ziegler nadgradnjo.
-
Revija 112
Spostovani forumski uporabnik sašo123,
hvala za pohvale okrog Revije 112 pri kateri zelimo predstaviti cim vec stvari, ki jih operativni prvi posredovalci potrebujemo pri vsakdanjem delu. Okrog narocniskih razmerij pri Reviji 112 ni nobenih posebnosti in velja isto nacelo kot pri verjetno vseh slovenskih tiskanih mediji. Narocnik pride z enkratnim narocilom v naso bazo in ostane v njej do lastnega preklica. Lahko pa je vzrok za prekinitev sodelovanja tudi drugacne narave. S clani uredniskega odbora smo ze od vsega zacetka zeleli, da tudi nasi bralci pomagajo ustvarjati Revijo 112 s predlogi, sugestijami o cem bi zeleli brati v Reviji 112, kaj pogresajo ... zato smo vsakega vasega predloga zelo veseli. Mnoge med njimi smo ze uresnicili in verjamem, da bomo tudi omenjeno vozilo Zetros, ki je bilo predstavljeno v gasilski verziji na letosnjem sejmju v Leipzigu predstavili po nasih najboljsih moceh.
Lep dan se naprej,
Primoz Bajec
glavni urednik Revije 112
hvala za pohvale okrog Revije 112 pri kateri zelimo predstaviti cim vec stvari, ki jih operativni prvi posredovalci potrebujemo pri vsakdanjem delu. Okrog narocniskih razmerij pri Reviji 112 ni nobenih posebnosti in velja isto nacelo kot pri verjetno vseh slovenskih tiskanih mediji. Narocnik pride z enkratnim narocilom v naso bazo in ostane v njej do lastnega preklica. Lahko pa je vzrok za prekinitev sodelovanja tudi drugacne narave. S clani uredniskega odbora smo ze od vsega zacetka zeleli, da tudi nasi bralci pomagajo ustvarjati Revijo 112 s predlogi, sugestijami o cem bi zeleli brati v Reviji 112, kaj pogresajo ... zato smo vsakega vasega predloga zelo veseli. Mnoge med njimi smo ze uresnicili in verjamem, da bomo tudi omenjeno vozilo Zetros, ki je bilo predstavljeno v gasilski verziji na letosnjem sejmju v Leipzigu predstavili po nasih najboljsih moceh.
Lep dan se naprej,
Primoz Bajec
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Prvo leto revije 112
Včeraj je bilo slovesno v Prekopi, kjer smo upihnili prvo svečko. Revija 112 je stara 1 leto. Skupaj s promociojsko številko smo izdali 11 izvodov. Kljub temu, da je čas počitnic smo se v večini na delavnem in slavnostnem sestanku. Začrtali smo smernice za v naprej in analizirali delo za nazaj.
Veseli smo, da nismo doživeli nobenih omembe vrednih kritik in da se število bralcev veča. Bilo je nekaj kiksov na katerih smo se marsikaj naučili in spoznali.
Hvala vsem naročnikom in vsem ki nam pomagate. Želimo si da ostanete naši bralci tudi v bodoče. Mi pa smo spoznali, ob dobri torti in hladni penini, da moramo biti še boljši in še aktualnejši.
Včeraj je bilo slovesno v Prekopi, kjer smo upihnili prvo svečko. Revija 112 je stara 1 leto. Skupaj s promociojsko številko smo izdali 11 izvodov. Kljub temu, da je čas počitnic smo se v večini na delavnem in slavnostnem sestanku. Začrtali smo smernice za v naprej in analizirali delo za nazaj.
Veseli smo, da nismo doživeli nobenih omembe vrednih kritik in da se število bralcev veča. Bilo je nekaj kiksov na katerih smo se marsikaj naučili in spoznali.
Hvala vsem naročnikom in vsem ki nam pomagate. Želimo si da ostanete naši bralci tudi v bodoče. Mi pa smo spoznali, ob dobri torti in hladni penini, da moramo biti še boljši in še aktualnejši.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
ČESTITAM VAM!!! RES DOBRA REVIJA
Aleksander Gruber
Aleksander Gruber
Eno vprašanje... A bi se dalo promocijsko številko kje dobit?
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Torej, spoštovani z revije 112.
11. julija sem vam poslal elektronsko pošto, na katero bi vsaj iz vljudnosti (če že reda ni) lahko odgovorili. Pa do danes niste.
Vsebine in prilog je sicer nekoliko več, tisto, za kar sem prosil, pa prilagam tukaj:
LP
Janez
11. julija sem vam poslal elektronsko pošto, na katero bi vsaj iz vljudnosti (če že reda ni) lahko odgovorili. Pa do danes niste.
Vsebine in prilog je sicer nekoliko več, tisto, za kar sem prosil, pa prilagam tukaj:
Pa me zanima, ali bom novo revijo dobil, ali moram poškodovano prej vrniti.Obenem bi vsa prosil za nov izvod zadnje, 5 številke revije 112 na naslov Gasilsak zveza Mengeš, Zavrti 2, 1234 Mengeš. Revija, ki smo jo prejeli, je namreč v celoti zatrgana po sredini in je takšne ne moremo uporabiti za letno vezavo.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Zanima me zakaj revije ne prodajajo več v trafiki v Interšparu in v trafiki 3 dva saj imate tako napisano na spletni strani vendar revije tam ne morem kupiti 
-
Revija 112
Spostovani forumovec Janez Koncilja,
vaso elektronsko posto sem dobil in vam tudi odgovoril, da s tem ne bo nobene tezave. Ob tem sem vas prosil da mi poslite sliko poskodbe, ki je bila narejena pri vasem izvodu Revije 112, ker mi iz opisanega ni jasno za kaksno poskodbo naj bi slo. Ne glede, da sem vam poslal sporocilo kot "reply" sem dobil zavrnjeno elektronsko posto. Na cigavi strani je/ali je se tezava je zdaj brezpredmetno ugotavljati. Pri vsej kolicini elektronskih pripomockov za komuniciranje je pac odstotek moznosti napake vse vecji. Mislim, da vec kot toliko iz vljudnosti in reda (ki pri nas je), trenutno ni bilo mozno narediti z nase strani.
S tovariskimi pozdravi,
Primoz Bajec
www.revija112.si
vaso elektronsko posto sem dobil in vam tudi odgovoril, da s tem ne bo nobene tezave. Ob tem sem vas prosil da mi poslite sliko poskodbe, ki je bila narejena pri vasem izvodu Revije 112, ker mi iz opisanega ni jasno za kaksno poskodbo naj bi slo. Ne glede, da sem vam poslal sporocilo kot "reply" sem dobil zavrnjeno elektronsko posto. Na cigavi strani je/ali je se tezava je zdaj brezpredmetno ugotavljati. Pri vsej kolicini elektronskih pripomockov za komuniciranje je pac odstotek moznosti napake vse vecji. Mislim, da vec kot toliko iz vljudnosti in reda (ki pri nas je), trenutno ni bilo mozno narediti z nase strani.
S tovariskimi pozdravi,
Primoz Bajec
www.revija112.si
Janez Koncilija napisal/-a:Torej, spoštovani z revije 112.
Pa me zanima, ali bom novo revijo dobil, ali moram poškodovano prej vrniti.Obenem bi vsa prosil za nov izvod zadnje, 5 številke revije 112 na naslov Gasilsak zveza Mengeš, Zavrti 2, 1234 Mengeš. Revija, ki smo jo prejeli, je namreč v celoti zatrgana po sredini in je takšne ne moremo uporabiti za letno vezavo.
LP
Janez
-
Revija 112
V odgovor vsem tistim, ki imate podobno tezavo - stvar je trenutno v fazi novih dogovorov z distributerji / lastniki omenjenih prodajnih mest in zato je prislo do neljubega izpada v prosti prodaji. V izogib temu vam lahko samo priporocam, da postanete nas redni narocnik in imate ob enoletni narocnini 20% popust. Pa se revija pride vsak mesec na vas dom.
Primoz Bajec
www.revija112.si
Primoz Bajec
www.revija112.si
mlakerk napisal/-a:Zanima me zakaj revije ne prodajajo več v trafiki v Interšparu in v trafiki 3 dva saj imate tako napisano na spletni strani vendar revije tam ne morem kupiti
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Lepo napisano, sploh glede vljudnosti in reda. Torej. če ne bi zasitnaril tukaj, ne bi dobil nikakršnega odgovora, ne glede na to, kje se je pošta zataknila, ker pri meni pač kaže, da je odposlana, pri vas pa, da je bila vrnjena. Glede na to, da so za sporočilo z vaše strani na voljo še druge možnosti, npr. ZS na tem forumu, pa e-pošta na tem forumu, pa najbrž tudi e-pošta GZ Mengeš, ki sem jo verjetno oddal ob naročilu na revijo, če ne tudi GSM številke, pa še bi se kaj našlo.Revija 112 napisal/-a:Spostovani forumovec Janez Koncilja,
S tovariskimi pozdravi,
Primoz Bajec
http://www.revija112.si
Torej, naj bova vljudna in redoljubna, zato špekuliram, da z vaše strani zmanjkalo samo prave volje.
Bom pa na vašo željo dokazilo o poškodbi poslal tekom jutrišnjega večera. Za vas poškodba mogoče ne bo omembe vredna, mogoče tudi zame ne, če ne bi že v prvi pošti napisal, da bodo šle ob koncu leta revije iz 2010 v vezavo, kjer pa bi raztrgana številka težko našla svoje mesto.
Upam samo, da je poškodba nastala na pošti in ni bila takšna že odposlana, čeprav mi ni jasno, kako bi lahko poštar zatrgal revijo čez vse strani. Ne več kot centimeter, pa vendarle.
No ja, če se je takole treba boriti za izvod, potem vrednost revije raste in je tale najin dialog obenem brezplačna reklama.
Pa lepo pozdravljeni!
Janez
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Poslano, s komentarjem.Revija 112 napisal/-a:Ob tem sem vas prosil da mi poslite sliko poskodbe, ki je bila narejena pri vasem izvodu Revije 112, ker mi iz opisanega ni jasno za kaksno poskodbo naj bi slo.
S tovariskimi pozdravi,
Primoz Bajec
http://www.revija112.si
Janez
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
No ja, nimam sreče, zato prošnjo za 5 (peto) številko revije 112 naslavljam še na člane uredniškega odbora (tiste, ki osebno poznam, da ne bom težil vsem).
Torej, Jure, Milan, Rajko, Oskar, Anton, Ciril, Boštjan, Peter in Metod, če ni pretežko, probajte izbrskat to številko in naj jo nekdo pošlje na naročniški naslov Gasilska zveza Mengeš, Zavrti 2, 1234 Mengeš.
Naj spomnim, revijo, ki sem jo ob izdaji prejel, je bila zatrgana po sredini. Urednik mi je sicer nato poslal revijo, vendar številko 6, katero pa že imam in je cela. Ne vem, na kaj se bo sicer izgovarjal tokrat, na red najbrž težko.
LP
Janez
Torej, Jure, Milan, Rajko, Oskar, Anton, Ciril, Boštjan, Peter in Metod, če ni pretežko, probajte izbrskat to številko in naj jo nekdo pošlje na naročniški naslov Gasilska zveza Mengeš, Zavrti 2, 1234 Mengeš.
Naj spomnim, revijo, ki sem jo ob izdaji prejel, je bila zatrgana po sredini. Urednik mi je sicer nato poslal revijo, vendar številko 6, katero pa že imam in je cela. Ne vem, na kaj se bo sicer izgovarjal tokrat, na red najbrž težko.
LP
Janez
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Ojla Janez! Vidim da si v polni formiJanez Koncilija napisal/-a:Torej, Jure, Milan, Rajko, Oskar, Anton, Ciril, Boštjan, Peter in Metod, če ni pretežko, probajte izbrskat to številko in naj jo nekdo pošlje na naročniški naslov Gasilska zveza Mengeš, Zavrti 2, 1234 Mengeš.
Bom pogledal če kje najdem kakšen kos pa ti ga prinesem osebno - da boš verjel da se reeeees trudimo!
Se vidiva - upam kmalu!
LPJ
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Glede na včasih sem še kar miren. Ampak, če ne gre po normalni korespondenci, se je pač treba zateči k še možnim variantam.Jure Čokl napisal/-a: Ojla Janez! Vidim da si v polni formi![]()
LPJ
Že to, da sem moral dokazovati poškodbo s fotografijo človeku dvigne pokrov. Kot bi bil paglavec, ki si za zabavo malo izmišljuje. Temu bi se reklo
LP
Janez