Zelo očitna fotomontaža je tole.
Velikost kabine na 3. sliki se ne ujema z velikostjo kabine na 1. in 2. sliki. En je imel očitno res malce preveč časa in nas je hotu mal... Pa mu ni ratal!
Tehnika brez znanja je nesmiselna!
Znanje brez tehnike je nemogoče!!!
Ne, moj čas je veliko bolj dragocen . Nemen sporočila je bil da ne smemo vedno vse verjeti, če ne vidimo na lastne oči. Je kdo opazil kako se gledalci mirno sprehajajo v območju dvigovanja. Upam, da pri nsa ni tako !
Jaz se tudi strinjam kot so drugi napisali,da ljudje delujejo preveč mirno.Poglejte razliko luči na strehi med drugo in tretjo sliko.Se vam ne zdi zaporedje barv na tretji drugačno?Glih kontra?
Tudi meni se zdi tale zadnja fotka malce "za lase privlečena"!!!
Tile fotoumetniki z računalnikom so res domiselni.
Ampak pri tistih ta verodostojnih slikah pa res zbode v oko to kako na robu kanala je postavljen stabilizator. In res ni preveč čudno če mu je ob skoraj verjetnih nihajih roke dvigala (če na njej visi vozilo polno vode, oziroma ta voda izteka, verjetno ni najbolj stabilna) malce spodrsnilo?!?
Tega bi se moral zavedati tudi strojnik in zadevo previdneje postaviti in počasneje izvajati.
ali ni bil mogoce premejhen avto dvigal za dvig avta iz morja.ali pa ga ni pravilno stalibiziral,da ga je bocno prevrnilo v morje.saj je dobro videti kako ga je drugi dvigal lahko dvi. gnil iz morja oba avta. lp aotar