To so delni rezultati
1. PGD Postojna
2. PGD Cerknica
3. PGE Ajdovščina
4. PGD Kočevje
5.??
6. GRS Kranj
7. Gasilski zavod Trbovlje
naprej pa ne vem
Tekmovanje GEŠP v tehničnem reševanju - Postojna 2013
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Odg: Tekmovanje GEŠP v tehničnem reševanju - Postojna 2013
9. Gornja Radgona
10. GBL
11. Radlje ob Dravi
12. Tolmin
10. GBL
11. Radlje ob Dravi
12. Tolmin
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
-
Lukakluka
Ej možic... Ali imamo poklicni oz enote GEŠP lahko lepo prosim eno tekmovanje za sebe??? Pa kaj bi vi vse radi kaj? c-c-cŠkoda da ta tekmovanje ni tudi za ostale enote ki se ukvarjajo z tehničnim reševanjem in niso GEŠP![]()
Kot omenjeno vsa čast organizacijskemu odboru in gasilcem , ki so pripravili in izvedli tekmovanje in posvet.
Zavedati se morate, da organizacija tekmovanja poleg veliko dela zahteva tudi kar nekaj finančnih sredstev.
Tekmovanje se zato lahko v taki obliki izvede le ob dobrem sodelovanju vseh partnerjev. Želim si da bi se tudi drugo leto videli na podobnem srečanju-tekmovanju.
Darko
Zavedati se morate, da organizacija tekmovanja poleg veliko dela zahteva tudi kar nekaj finančnih sredstev.
Tekmovanje se zato lahko v taki obliki izvede le ob dobrem sodelovanju vseh partnerjev. Želim si da bi se tudi drugo leto videli na podobnem srečanju-tekmovanju.
Darko
-
gasilčk112
5. mesto PGD Trebnje
8. mesto PGD Škofja Loka
8. mesto PGD Škofja Loka
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Pero, sedaj pa je to res zadnje da ti sploh odgovarjam. Pišeš nekaj kar jaz nisem napisal: "Da gasilci ne znamo pripraviti kaj drugega itd.. "Pero napisal/-a: Ne razumem pa tvojega poneumljajočega predloga, da gasilci tako ne znamo in zmoremo pripraviti kaj drugega kot "srečanje".
Pišeš da poneumljam s svojim predlogom..... Pa kaj se ti sploh zavedaš kaj pišeš ?
Enkrat sem ti že napisal da me pusti pri miru in moje kolege iz poklicne enote. Imaš sigurno kaj početi sam sabo. Če druga ne beri Večer in zanimive članke
Na koncu sem bil malo hudoben, ampak ti si tako hotel. Tvojih žalitev imam pun kufer. To je zadnje da ti odgovarjam na tvoje provokacije. Če se pa srečava v živo pa se verjetno itak ne boš pogovarjal z mano ker se boš bal da bi te poneumil.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Okoliščine v katerih se požar razvija niso vedno enake.