Kako do kraja nesreče
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Kako do kraja nesreče
Sposobni že ampak kolko časa bi preteklo da bi vsi vozniki vedeli za kaj je to. In čez kolko časa bi to začeli upoštevati.
Vsakič ko berem to temo, mi ob mislih na kulturo slovenskih voznikov, para živce! SPV naj bi namesto tistih dragih nekoristnih tv reklamnih sporočil, namestilo jumbo plakate o razvrščanju, na začetke avtocest! Veliko bolj koristno in poceni!
No brain - No tumour
No - danes sem se peljal po novem avtocestnem odseku avtoceste od Pesnice do priključka Lenarta: brez odstavnih pasov, ozka širina prometnega pasu in le nekaj SOS odstavnih mest... Kako se bo ''obnesla'' ob morebitni prometni nesreči in kakšna bo dostopnost do ponesrečencev, si pa predstavljamo...
Ah DARS in njihovo ''ustrezno'' projektiranje... 
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Pri nas bi morali biti trije pasovi v eno smer na avtocesti zaradi povečanega prometa osebnih in tovornih vozil. Naši biseri grejo pa naredit avtocesto brez odstavnega pasu
BEDAKI
BEDAKI
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Med gledanjem posnetka sem slučajno videl kaj delajo ljudje ob zastojih... Tudi poptevejevci...
Gre pa za prvih 30 sekund posnetka:
Klik
Je res tako težko počakat v koloni in v primeru intervencije PRAVILNO umaknit vozilo da se omogoči interventnim vozilom neoviran dostop do kraja?
Gre pa za prvih 30 sekund posnetka:
Klik
Je res tako težko počakat v koloni in v primeru intervencije PRAVILNO umaknit vozilo da se omogoči interventnim vozilom neoviran dostop do kraja?
... sleep with one eye open ...
Metallica - Enter Sandman
Katerega?Medija napisal/-a: Gre pa za prvih 30 sekund posnetka:
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
Hja... Zgleda da tud poptv ni več to kar je bil. Video se bil glede zastojev na avtocestah pod novicami danes zjutraj trenutno sem vse obrnil povprek pa ga ne najdem več... 
No pa je spet "pol" Slovenije stalo na avtocesti...
Zanimivo da si novinarji POP TV-ja dovolijo vožnjo kar po odstavnem pasu kar je v tem videu več kot očitno. Kaj njih se ne more kaznovati? So vsemogočni ali je to dovoljeno zgolj nekaterim?
http://24ur.com/novice/slovenija/prevrn ... romet.html
Zanimivo da si novinarji POP TV-ja dovolijo vožnjo kar po odstavnem pasu kar je v tem videu več kot očitno. Kaj njih se ne more kaznovati? So vsemogočni ali je to dovoljeno zgolj nekaterim?
http://24ur.com/novice/slovenija/prevrn ... romet.html
-
kultivator
- Kraj: Lj
Oprosti, ampak na tem posnetku ni nikjer vidno da bi se poptevejevci vozili po odstavnem pasu.
sej ni reku da je vidno...ampak očitno.........na kakšn način pa mislš da so prišli do nesreče........s helikopterjm????
Na pomoč
Na posnetku je bilo vidno, kako se je avto peljal po odstavnem pasu. Lahko da so posnetek posodobili in ta kader odstranili. Novega namreč nisem gledal. V starem pa se je avto peljal po skrajnem desnem robu AC.
Malo se jim lahko pogleda skozi prste, da lahko cela država dobi informacije o tem kaj se dogaja, čeprav sem fuuul proti temu, da takšnih primerih odstavni pas uporablja kdo drug kot reševalne enote 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Ja "skozi prste" ja!!! Če je red je red za VSE. Ravno tako imajo možnost da kaj hitro naredijo prometno na odstavnem pasu ...rfireman napisal/-a:Malo se jim lahko pogleda skozi prste...
Me pa zanima, če je kdo SPLOH kdaj videl pravilno razvrstitev??? Jast NIKOLI. Vedno ko se umikam do črte se mi hoče kdo v SREDINI pridružiti! Bo... mat....
No brain - No tumour
-
technique
Enkrat smo imeli prometno na dvopasovnici. V ospredje se je prebil le htv, gvc pa ne, zato smo tekli cca 500m do kraja nesreče, medtem ko se je voznik gvc-ja poskušal prebiti skozi in je drsal z vozilom ob odbojno ograjo.