Veliko ljudi ne! Zakaj je temu tako pa je odgovor, ki zahteva kompleksnejše razmišljanje... Samo kazni ne bodo bistveno spremenile kulture in načina vožnje!gasilec dejan napisal/-a:tam pa ko boš zaradi malomarnosti ker se ti ni dalo pravi cajt umaknit dobil položnico boš pa drugič to takoj opravil, ali ne?
Kako do kraja nesreče
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Re: Kako do kraja nesreče
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Odg: Kako do kraja nesreče
Najbolj bi bilo naučeni šoferji tako. Na gasilsko vozilo (tovornjak) namestiti zelo močan plug, da bi lahko avtomobile lepo odmikal, ampak stem da bi mogel voznik avtomibila škodo poravnati gasilskemu vozilu. In zavarovalnica tudi če bi imel avtomobil kavsko zavarovanje nebi smela poravnati kodo na njegovem avto. Na tak način bi se hitro naučili, sej veste kako smo navezani na vozilo.
Tole debato spremljam od začetka in se mi zdi da že malo pretiravate.
Mislim pa da bi bilo potrebno za začetek (nekdo je že omenil) predvajati kratke reklamne filmčke-spote in jih predvajati na vseh programih do nezavesti kot rekleme za pralne praške ali pa za raznorazne ženske zadeve s krilci ali pa brez.
Tako da stvar pride v podzavest. 
Mislim pa da bi bilo potrebno za začetek (nekdo je že omenil) predvajati kratke reklamne filmčke-spote in jih predvajati na vseh programih do nezavesti kot rekleme za pralne praške ali pa za raznorazne ženske zadeve s krilci ali pa brez.
Stati inu obstati. /Trubar/
Se strinjam s tabo Bačo glede te reklame, premalokrat na TV, pa lahko bi jo vrteli čez celi dan ali pa tik pred TV dnevnikom na POP TV in TV SLO1, ker takrat največ ljudi sedi pred televizorjem

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Pozdrav vsem!
Jaz sem enkrat spraševal, zakaj to reklamo vrtijo samo na RTVSLO, na drugih TV pa ne, pa so mi odgovorili, ker je RTV sofinanciral projekt, poslali pa so tudi lokalnim TV, sam pri njih ni bilo zanimanja.
Jaz sem enkrat spraševal, zakaj to reklamo vrtijo samo na RTVSLO, na drugih TV pa ne, pa so mi odgovorili, ker je RTV sofinanciral projekt, poslali pa so tudi lokalnim TV, sam pri njih ni bilo zanimanja.
Ja, vsi so pa pametni ko marela kaj vse je treba naredit, da ne bo več morije na naših cestahMHA napisal/-a:Pozdrav vsem!
Lepo govorite o reklami. Še sami ne razumemo teh "reklam", kako pa naj bi jih starejši in ostali. Absolutno je premalo besedila in poduka na tej "reklami".
Kar poglejte si spletne strani MP, darsa,ddc, sveta za preventivo in opazili boste da o tem veliko pišejo in rišejo.
Darko
Da ne bi mislili da res, saj se ukvarjajo sami s sabo. Meni so od SPV odgovorili da samo štirje zaposleni ne morejo veliko storiti.
Kar poglejte si spletne strani MP, darsa,ddc, sveta za preventivo in opazili boste da o tem veliko pišejo in rišejo.
Darko
Da ne bi mislili da res, saj se ukvarjajo sami s sabo. Meni so od SPV odgovorili da samo štirje zaposleni ne morejo veliko storiti.
Slučajno kdo ve, če je kje na internetu ta reklama v gateri je govora. Jaz sem nekaj iskal, a neuspešno 
Kdo pa gleda spletne strani Darsa in sveta za preventivo, mislim pa da je na tej reklami dovolj poduka, saj nazorno pokaže kako je če je odstavni pas na avtocesti prost in kako je če nidarko napisal/-a:Lepo govorite o reklami. Še sami ne razumemo teh "reklam", kako pa naj bi jih starejši in ostali. Absolutno je premalo besedila in poduka na tej "reklami".
Darko
Te reklame o razvrščanju vozil na AC, tudi jaz nisem našel (po dolgem iskanju).M-Coky napisal/-a:Brbre ml. napisal/-a:Slučajno kdo ve, če je kje na internetu ta reklama v gateri je govora. Jaz sem nekaj iskal, a neuspešno
p.s. reklama se je vrtela vsak dan pred dnevnikom TV SLO1 in sicer ob 21.57h
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Jaz sem tudi že to reklamo iskal, pa nisem našel, vprašal sem zakaj na strani nimajo te reklame, druge pa imajo (za alkohol, hitrost) odgovorili so mi, da je ta reklama za AC, prevelika da bi jo lahko dali na stran.Brbre ml. napisal/-a:Slučajno kdo ve, če je kje na internetu ta reklama v gateri je govora. Jaz sem nekaj iskal, a neuspešno
Koga si to spraševal? Na kateri strani bi pa bila, če nebi bila prevelika?MHA napisal/-a:Jaz sem tudi že to reklamo iskal, pa nisem našel, vprašal sem zakaj na strani nimajo te reklame, druge pa imajo (za alkohol, hitrost) odgovorili so mi, da je ta reklama za AC, prevelika da bi jo lahko dali na stran.
Na strani, sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, imajo zavihek gradivo -> oglasi, že nekatere oglase, zato sem jih vprašal, zakaj nimajo dodanega oglasa še za "AC" pa so mi odgovorili kot sem že zgoraj napisal.
Danes bo pri 24ur na POP TV ob 19:00, tema o tem kako imajo reševalci in gasilci težave na pomurski avtocesti za dostop do nesreče.
ja je res bilo po tv vendar odgovora ni.
tudi ne vem če bo.
darko
tudi ne vem če bo.
darko