Za odziv na poziv GZS za posredovanje podatkov o vplačanem DDV-ju še v tem trenutku ne vem, se bom pa pozanimal. Vendar sem se že včeraj zvečer, na sestanku regijskega poveljstva "držal za glavo"
Človek ne more verjet, koliko izgovorov je mogoče najt, če določene stvari ne izpelješ.
Kar jaz poznam poveljnikov GZ širom Slovenije so (skoraj) vsi taki temu bi se lahko rekla "funkcijska deformacija" pa ne mislim z tem nič slabega (bohnedaj)
Pozdrav!
Zanimiv članek v današnjem Dnevniku (str.4) na temo gasilci in DDV
Naslov : "GASILCI BODO POTESTIRALI"
O tem kako bomo gasilci z DDV-jem državi letos podarili 30 vozil......
Matjaž: ne boš verjel pa je vseeno res, takega DDV-ja smo pa gasilci oproščeni, se pravi, DDV na gasilske storitve se ne zaračunava (kurbe ej, na vse so mislili )
Izgleda da se končno malo premika na GZS! Država se obnaša prav mačehovsko do gasilcev. Vsi v državi so za nekaj plačani in imajo za to še nagrado državne avte, a mi gasilci pa ''delamo prostovoljno'' na koncu pa smo nagrajeni z plačilom DDV-ja.....
Iz Pomurja bo šlo najmanj 200 kom različnih GV-jev, ki so v povprečju stari okol 25 let , da nam kdo ne bo očital polnoletnosti nekak se bomo že pršlepali pa tudi na kaki teden "požarne straže" smo pripravljeni
Mal več informacij. Tudi z Gorenjske lahko organiziramo in pošljemo vozila starejša od 25 in celo 35 let - imamo jih na zalogi, novih pa ni mogoče dobiti.