Nagrade funkcionarjev na GZS ?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
gasilec
No, ker je okoli špekulacij o plačah oziroma drugačnih finančnih prejemkih vodilnih mož na GZS vse več panike, naj ponovno poudarim, da so vsi navedki, ( verjetno tudi od gosta pod imenom - blasar ) samo špekulacije, ki nam edino preostanejo. Ko bomo pa seznanjeni z resničnimi podatki, jih bomo na enak način javno objavili. Res ne vem, zakaj so potrebne grožnje z kriminalisti
, če so slednji kje zares potrebni bo pokazal čas pa čeprav bo to morebiti tudi na tej naši strani
lp DC
lp DC
Veste, če so te cifre realne, nas je lahko sram, da te "TIČE" sploh še gledamo. Marsikatero društvo, ki ima po 40, 50 intervenjcij, bi ta denar pošteno in na pravi način unovčilo, tako, da prdlagam v primeru, da se navedbe okrog financ izkažejo za resnične javni linč
in prepoved delovanja v katerikoli organizaciji, ki je kakorkoli povezana z gasilstvom
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Bivši član povžarske konjenice
Boštjanček (Gobc me je zmer tepu!) - pa te še bo, tko kot je in me tudi mene.
No, ne pometajmo tako hudo z ljudmi. Nekaj jim pa moraš dati za svoje delo. Saj svinje v svinjaku tudi samo ležijo, pa jih krmimo - nazadnje pa jih tako ali tako .........
No, ne pometajmo tako hudo z ljudmi. Nekaj jim pa moraš dati za svoje delo. Saj svinje v svinjaku tudi samo ležijo, pa jih krmimo - nazadnje pa jih tako ali tako .........
Umetnost, biti drzen in hkrati zelo oprezen, je umetnost uspeha.
(Napoleon)
(Napoleon)