Izobraževanje na "Stevčijevih dnevih"
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Naš vodja Milan , je ta teden nekje na severu Evrope, zato odgovarjam jaz.
Po zadnjem pogovoru z termemi Zreče bodo pripravili tudi opcijo dva dni seminr plus hrana, vendar brez spanja.
To opcijo bomo pravi čas objavili , saj moramo na licu mesta uredit še nekaj zadev. Tako lahko računate po 15.3. bo vse znano !
Pošta je šla na Gasilske zveze, tako da pričakujemo še kakšnih 100 prijav.
Pohitite !
Lp Oskar
Po zadnjem pogovoru z termemi Zreče bodo pripravili tudi opcijo dva dni seminr plus hrana, vendar brez spanja.
To opcijo bomo pravi čas objavili , saj moramo na licu mesta uredit še nekaj zadev. Tako lahko računate po 15.3. bo vse znano !
Pošta je šla na Gasilske zveze, tako da pričakujemo še kakšnih 100 prijav.
Pohitite !
Lp Oskar
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
No prijave prihajajo, trenutno je okoli 120 prijav. Dogovoril sem se še za nekaj bungalovov, vendar pohitite, ker jih ni neomejeno.
Ostale priprave tudi tečejo.
V prihajajočem tednu se bomo poskušali dogovoriti tudi za varianto brez spanja. Bo pa samo ena varianta brez spanja s hrano verjetno, ker je drugače preveč komplicirano.
Ostale priprave tudi tečejo.
V prihajajočem tednu se bomo poskušali dogovoriti tudi za varianto brez spanja. Bo pa samo ena varianta brez spanja s hrano verjetno, ker je drugače preveč komplicirano.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Danes sem ravno prispel s štiridnevnega ogleda Rogle.Oskar napisal/-a:Franci , ampak oprosti , kaj je pa na občnem zboru GZ takšnega, kar lahko odtehta neudeležbo na tem seminarju ??
Če bi rekel občni zbor PGD bi še verjel.
Občni zbor prestavljen na petek 30. marca - GZ časti udeležbo na seminarju.
Stati inu obstati. /Trubar/