Preverite sebe in rešite zanimiv test !
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Peter Razboršek
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
85 točk
brez javljalca dima in plina
in lonec nebi gasil z gasilnikom, ampak z pokrovko ali krpo 
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
No ja,
podn 50
v zagovor lahko rečem,
1. odvisno od velikosti, toda prvo bi poizkusil z a, šele nato gasilnik (kdo bo pa pospravljal) res pa je če mi nebi uspelo bi bilo veliko več za pospravljat.
4. pač sem šel am ban.... med a in b
5. v hiši imamo več gasilnikov (kurilnica 2) ter po en na etažo z podstrešjem 3, v mojem vozilu pa pač ne (kaj pa tisti, ki nima svojega vozila -> takoj ob pike)
6. Žal, toda v novi hiši bo zagotovo.
7. jah sem bol malo v kuhinji, pa sedaj po ogledu vasih odgovorov in z malo delovanja sivih celic cisto logično. (mito tud sam bi raje videl, da mi zagori fižol kot pa govedina)
8. imamo relativno nov dimnik (pa se je že ene 4x zgodl da so mal saje gorele (drva) pa ga tko laži spucaš, samo res pa je da smo zraven mel RGA S, pa mal nadzoroval, tako da... PAČ
VPR so pa izredo koristna, da vidiš kako razmišljaš kot "občan"
--
lp
podn 50
v zagovor lahko rečem,
1. odvisno od velikosti, toda prvo bi poizkusil z a, šele nato gasilnik (kdo bo pa pospravljal) res pa je če mi nebi uspelo bi bilo veliko več za pospravljat.
4. pač sem šel am ban.... med a in b
5. v hiši imamo več gasilnikov (kurilnica 2) ter po en na etažo z podstrešjem 3, v mojem vozilu pa pač ne (kaj pa tisti, ki nima svojega vozila -> takoj ob pike)
6. Žal, toda v novi hiši bo zagotovo.
7. jah sem bol malo v kuhinji, pa sedaj po ogledu vasih odgovorov in z malo delovanja sivih celic cisto logično. (mito tud sam bi raje videl, da mi zagori fižol kot pa govedina)
8. imamo relativno nov dimnik (pa se je že ene 4x zgodl da so mal saje gorele (drva) pa ga tko laži spucaš, samo res pa je da smo zraven mel RGA S, pa mal nadzoroval, tako da... PAČ
VPR so pa izredo koristna, da vidiš kako razmišljaš kot "občan"
--
lp
- sebastjan.kamensek
- Kraj: Železniki