Požari na prometnih sredstvih

Tečaji, vaje, šola ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Oskar napisal/-a:Fantje , verjetno sem dovolj jasno nakazal in slika tudi , da govorimo o CIVILISTU KI DRŽI ZA ROČNIK gasilec v zaščitni obleki pa drži za cev in zijala pase !!! :evil:

Če je kdo iz tistih krajev in to bere naj se oglasi in razloži kdo je ta junak , da ni morda vodja intervencije.?

Kakorkoli...kje je zavarovanje kraja nesreče????
Tamle na cevi je lahko zaradi mene Božiček ali Dedek Mraz pa nima tam kej iskat! :twisted:
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

O zavarovanju kraja požara ne moremo govoriti saj slika prikazuje premalo dogajanja. Verjetno je bilo zavarovano s strani policije.

Tisti fant v zaščitni obleki mi ne gre v glavo. kako je lahko gledal neopremljenega človeka pri gašenju ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Sploh ni važno kdo je bil tisti civilist.Tudi če je bil lastnik vozila nima kaj iskat tam kjer je bil.Ne vem zakaj imajo nekateri glave - morda zato da imajo kam posaditi čelade :?: Mogoče pa je imel gasilec nove rokavice,pa se je bal da jih bo umazal - ja kaj bojo pa v društvu rekli :wink:
Uporabniški avatar
hočevar nejc
Kraj: vižmarje-brod

Odgovor Napisal/-a hočevar nejc »

čudi me to da se ni že sam (civilist) odmaknu od vozila, če so bili že prisotni gasilci. (no pa očitno se ni bal da bo vozilo razneslo, kot večina ljudi meni)
Uporabniški avatar
matej1
GE: Ilirska Bistrica
Kraj: Ilirska Bistrica

Odgovor Napisal/-a matej1 »

Mislim, da smo se malce oddaljili od začetne teme.

Lahko bi še kaj napisali o uporabi IDA na teh intervencijah in koliko od vas uporablja IDA pri gašenju prevoznih sredstev.

L.p.
Odgovori