Na društvo smo danes prejeli tole vabilo. Ne bom komentiral, slike govorijo same zase.
Za tole sicer ne gre kriviti Atomik Harmonik, ampak naročnika koncerta. Upam, da ne bodo kakšni gasilci res tako neumni in se odzvali na tole stvar.
Jure Čokl bo očitno moral ustanoviti ne le strelski vod ampak brigado...
Bi pa kazalo iti na ta koncert, ampak ne v uniformi temveč s fotoaparatom.
No, tako. Pa imamo. In to zagotovo ni edini primer.
Zdaj pa le pišite vsi tisti, ki ste bili prej tako zelo pametni na temo kam se z uniformo sme in kam ne. To je rezultat take (lahko)miselnosti in večletnega truda na področju sramotenja naše organizacije. Kdo naj nas potem še jemlje resno? Mislite da javnost ve, da eni so taki drugi pa ne? Da je eno folklora, drugo pa gasilstvo? Mislite da ločijo med gasilci in kvazigasilci, če še sami nimamo do uniforme nobenega odnosa? Ste kdaj pomislili da niste edini na svetu s tako uniformo in da to pomeni odgovornost? Da uniforma ne predstavlja vas ampak organizacijo, ki ji pripadate?
Upam da boste vsi najbolj zagrizeni folkloristi tam, ker bom jaz tudi. Z dvema fotoaparatoma. Poslikal bom vse in vsakogar. In potem to objavil tukaj, da si vas bo lahko ogledalo vsako tele, ki ponesreči zaide na ta forum. Da bodo vsi vedeli, komu je bolj pomembna ena vstopnica za kravji bal od spoštovanja naše uniforme.
Pa še tole. Zelo zelo me zanima, kaj na tole poreče naša mati GZS. Če bo za vse skupaj sploh izvedela. Saj bo, saj berejo forum.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Mitja, reciva raje bobu - bob: tole je približno tako, kot bi vampirju ponudil transfuzijo. Niso krivi trgovci, ampak tisti, ki to kupujejo. Če roba ne gre v promet, je trgovec ne prodaja.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Ali obstaja še kaka slika tehle hagermaister hostes.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Če je razlaga, da v uniformi skočiš na kavico, še čisto sprejemljiva je pa tole čisto neverjetno.
Mislim da bi bilo bolje če bi tole o brezplačnem vstopu preklicali, vse tiste heroje, ki se bodo tam pojavili v uniformi (pa niso mišljeni kot dežurna požarna straža) pa na disciplinsko.
To je moje skromno mnenje.
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Fantje res je da je to šlo čez vse meje ampak se grem stavit, da bo vseeno velikooooo takih "gasilcev" ki bodo tja prišli v uniformi.
Nekateri pač ne izbirajo sredstev ozirma ne razmišljajo trezno kaj se spodobi oz. je primerno početi z uniformo in kaj ne.
Mislim, da bi morali proti takim uvesti disciplinski postopek, ker uniforma pa res ni za vsak dan.
Lep pozdrav!
Sedaj se bo pokazalo kdo so gasilci, ki vedo zakaj so gasilci in kaj je njihovo poslanstvo
Kdor tega ne ve bo ziher tam
Sam pol bi se pa moral malo vprašat če je v pravem društvu in zakaj je sploh član
Biti najboljši, pomeni biti drugačen!
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)
Jezus Kristus...zej mi je kapnil kje sem vidu znanca v svečani gasilski uniformi,k sm ga "kritiziral" v sorodni temi....Tud ta je šel na Atomike v uniformi...mogoče je pa mislu ravno na to, da bo zastonj not prišel.
Za tole je pa škoda zgubljati besed. Zdaj si bo pa še glasbeni oddelek na račun gasilcev delal reklamo!! Z uniformo na takole zadevo , tist ko naredi to, bo pa res za juretov strelski vod!
Poleg tega me pa zanima če so člani AH, njihovi menedžerji in vsi ostali, ki bodo od tega potegnili kak tolar, kdaj kaj prispevali v proračun kakšnega gasilskega društva?