Predstavitev gasilcev v medijih
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
slava jim
Odg: Predstavitev gasilcev v medijih
Dej pero se ti vidi da nimaš pojma v gasilstvu in vedno nekaj sklepaš po enih filmih slikah kako in zakaj je kaj bilo. Še veliko časa boš moral preživeti v domu gasilskem da boš saj malo na raven prišel kar se pa tvojega bontona pa nimam besed in upam da bo tudi vašo društvo kdo spluval ob kakšni obletnici. Pa še en namig ti bom dal ti sanjač večni na tej intervenciji ni bil nobeden zastrupljen zaradi dima ampak je bilo enemu slabo zaradi dehidracije ostali ki so vdihavali kisik pa so ga zaradi izčrpanosti in si tako omogočili hitrejše nabiranje moči še za nadaljno delo pod dihalnim aparatom ampak ti ker verjetno oziroma nikol ne boš tako izmučen je itak brez veze, da ti to razlagam ker ne dojemaš stavri okrog sebe in se mi res smiliš drugače pa tisti ki veste zakaj se vse kisik da izkoristiti tudi na intervencijah vedo o čem govorim.
-
micmic
Ej SLAVA JIM, pusti ga brezveze, bogi so si taki. lp
Glede uporabe osebne zaščitne opreme se opravičujem, so me pač vsi učili narobe! Bom upošteval tvoj nasvet in bom na intervnecijah tu pa tam kak kos odložil v roleto.
No glede na tvojo razlago sem potolažen, da so gasilci, ki so posredovali na tem posnetku zdravi in brez poškodb. Če je to nova praksa, močno upam da bo tudi posredovalcem ki že nekaj dni čistijo posledice poplav, kdo ponudil kakšen liter kisika!
p.s. v tej temi se komentira predstavitev gasilcev v medijih, ne pa njihovih obletnic, za to so druge teme. Temu primerni so tudi moji posti.
lp
No glede na tvojo razlago sem potolažen, da so gasilci, ki so posredovali na tem posnetku zdravi in brez poškodb. Če je to nova praksa, močno upam da bo tudi posredovalcem ki že nekaj dni čistijo posledice poplav, kdo ponudil kakšen liter kisika!
p.s. v tej temi se komentira predstavitev gasilcev v medijih, ne pa njihovih obletnic, za to so druge teme. Temu primerni so tudi moji posti.
lp
Don't raise your voice, Improve your argument!
-
slava jim
Lej sej te ne bom več učil kaj pa kako ker enostavno nimaš izkušenj pa tudi prime se te ne nič od kdaj ti primerjaš požar pa poplave kot isto . Dej prosim obnašaj se letom primerno in ne klafaj bedarij če je to zate isto potem si s tem vse povedal kakšno znaje imaš v gasilstvu. Se čudim tvojim postom že skozi in čudno da nisi izdal že kakšno knjigo ti novo pečeni sveved v gasilstvu.
Res ste heroji vsi tisti ki nimate jajc se registrirat, znate bit pa najbolj pametni

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
miha dolničar
Kr glava me boli k berm te komentarje, nisi registreran po imenih katerih ste registrirani se od vas tudi ne razbrat kdo se skriva za svojim uporabniškim imenon, pa ne pišem to zdej za urejanje imenov!
Sam to bi dodal, da vsak smrkavc lahko tukaj gor po forumu lapa, kaj je res, in na kaj se ta oseba spozna je pa veliko vprašanje!
GBL, pustite kar pri miru, velikokrat smo sodelovali z njimi, njihovo delo je bilo na nivoju, katerega lahko samo zavidate, pa stem ne mislim žalit ostalih enot da niste sposobni, NEMARAM PA FORUMSKIH ČENČ!
Miha Dolničar
Sam to bi dodal, da vsak smrkavc lahko tukaj gor po forumu lapa, kaj je res, in na kaj se ta oseba spozna je pa veliko vprašanje!
GBL, pustite kar pri miru, velikokrat smo sodelovali z njimi, njihovo delo je bilo na nivoju, katerega lahko samo zavidate, pa stem ne mislim žalit ostalih enot da niste sposobni, NEMARAM PA FORUMSKIH ČENČ!
Miha Dolničar
Tukaj govorimo o točno določenih predstavitvah (posnetkih ali slikah ni važno) tako da nevem zakaj vedno vsi skačejo v luft in posplošujete stvari kar na celo brigado ali pa na vse poklicne gasilce ipd. ter se počutijo ogoržene (le zakaj). Tudi sam sem že imel priliko sodelvoat z nekaterimi člani GBL in sem izvedel marsikaj zanimivega in poučnega ter lahko o njih rečem le najboljše.
Nevem pa zakaj jih sedaj nekateri branijo v nedogled,spreminjajo pravila stroke , ter žalijo vsepovprek samo zato ker ne znajo sprejeti kritike na svoj račun. Že to pove veliko o teh ljudeh...
Da nadaljujem temo:
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika ... ljani.html
Ker so spet prisotni GBL predvidevam da je to dosti verodostojno, da sedaj lahko vidite da o gasilstvu celo imam kaj pojma (za razliko od nekaterih). Tukaj so "glaj ga zlomka", vsi primerno zaščiteni (IDA, varovanje z vrvjo) in so lahko za vzor marsikateremu. Verjetno tudi kaki drugi izmeni v lastni enoti.
lp
Nevem pa zakaj jih sedaj nekateri branijo v nedogled,spreminjajo pravila stroke , ter žalijo vsepovprek samo zato ker ne znajo sprejeti kritike na svoj račun. Že to pove veliko o teh ljudeh...
Da nadaljujem temo:
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika ... ljani.html
Ker so spet prisotni GBL predvidevam da je to dosti verodostojno, da sedaj lahko vidite da o gasilstvu celo imam kaj pojma (za razliko od nekaterih). Tukaj so "glaj ga zlomka", vsi primerno zaščiteni (IDA, varovanje z vrvjo) in so lahko za vzor marsikateremu. Verjetno tudi kaki drugi izmeni v lastni enoti.
lp
Don't raise your voice, Improve your argument!
-
Profi
Za ime tedna na Valu202 se poteguje tudi Aleksander Ogrizek, Aleksander Ogrizek, predsednik sindikata poklicnih gasilcev, ki je po prvi noči poplav, ko je na tisoče poklicnih in prostovoljnih gasilcev pomagalo reševati življenja in premoženje poplavljenih po vsej Sloveniji, dobil vabilo vlade na pogovor o znižanju plač in zmanjšanju števila poklicnih gasilcev (pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919).
http://www.val202.si/2012/11/izbiramo-n ... more-40796
LP
http://www.val202.si/2012/11/izbiramo-n ... more-40796
LP
Oddaja Dobro jutro 20. 11. 2012
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-3 ... 151001357/
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-3 ... 151001357/
Biti najboljši, pomeni biti drugačen!
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)
-
Matjaž Zupan
V primeru, ko gasilci dejansko pomagajo v nesreči, svoje mišljenje spremenijo tudi tisti, ki gasilce včasih kritizirajo.Alma napisal/-a:Komentar najbrž ni potreben.