Itak smo gasilci za marsikoga čisto odveč samo ko nas pa rabijo smo pa dobri a ne. Samo kaj moramo, s tem bomo morali živeti še nekaj časa, čeprav upam da ne predolgo.
Dušan napisal/-a:
Najbolj kar me moti me moti reklama, ki jo predvajajo ko gori neka stolpnica in potem gasilci spodaj letajo s tistim prtom al kaj že imajo in se gredo dražbo kdo da več da ga rešijo!!!
M.J. to je spet vse samo reklama.... to je režirano in tukaj jaz nimmam nič proti,...tema tukaj pa je odprta glede na plakate oz. reklame, katere objavljajo organizatorji koncerta in ponižujejo gasilce in gasilske uniforme...
LP pa srečno
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Mimogrede!
Je bil mogoče kdo na koncertu? (V civilu se razume; z laškim ali unionom v roki!) Pa da pove koliko je bilo prisotnih uniform.
Jaz sem raje na TV pogledal nogomet pol pa spat.
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
No pa sem bom uglasil šel sem na ta koncert v celje iz radovednosti od 22 - polnoči ni bilo nobenega gasilskega avtomobila in nobenega gasilca v uniformi torej skupaj spreminjamo stvari na boljše
No danes je v klubu Svinjak-Java v Lescah, koncert Atomskih harmonik...Špelci bosta izbirali naj sexi gasilca...tako piše na vabilu.Izbrani pa bo dobil bogato nagrado. Če bi imel čas bi šel še sam pogledat in dal potencialnemu pametnjakoviču, ki bo v gasilski uniformi nagrado
Upam, da res ne bo kakšen gasilko pripujsal v uniformi...čeprav čudnega nebi bilo nič...že na prvem koncertu sem enega videl...imel je pa izgovor, da je bil na eni prireditvi pa se je sam uglasil.
Lesce daj najdi nekoga iz društva, pa naj gre tja z digitalcem. Slika obraza gasilca v uniformi in slikan tako, da se bo videlo ime in grb društva je zaželjena.
Samo glej, da bo kakšen tak, da zna hitro teči.
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)