Čestitke Janezu Konciliji
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
Čestitke Janezu Konciliji
Čeprav je preteklo že nekaj časa pa vseeno : Iskrene čestitke našemu Janezu Konciliji za priznanje ki mu je bilo podeljeno - Plaketo državnega sveta. Za to priznanje ga je predlagala Gasilska zveza Slovenije. Kdor Janeza pozna ta ve, da je priznanje šlo v prave roke. Čestitam še enkrat
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Odg: Čestitke Janezu Konciliji
Tona napisal/-a:Čeprav je preteklo že nekaj časa pa vseeno : Iskrene čestitke našemu Janezu Konciliji za priznanje ki mu je bilo podeljeno - Plaketo državnega sveta. Za to priznanje ga je predlagala Gasilska zveza Slovenije. Kdor Janeza pozna ta ve, da je priznanje šlo v prave roke. Čestitam še enkrat
Tona, najlepša hvala!
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Janez, četitke tudi z moje strani.
Sem upal, da se bova v decembru kje srečala v živo, a je žal naneslo tako, da sva se zgrešila.
Sem upal, da se bova v decembru kje srečala v živo, a je žal naneslo tako, da sva se zgrešila.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Najlepša hvala!gapi napisal/-a:Janez, četitke tudi z moje strani.
Bova pa letos nadoknadila
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!