Lepo bi te prosil če še zame vržeš karte.
dvojčka
notranjska
G.Č. 1st.
samski
Lep pozdrav na Štajersko.
splošno: končno eden pravi gasilec od glave do pete. v glavi je več kot v petah, saj imate to navada da vsako obuvalo uničite do konca preden si kupite novo.
ljubezen: malo me skrbi , ker nekaj mencate okrog bab. pa dajte se skulirat in punco poročit in živeti srečno do visoke starosti. pa kaj če boste pomivali posodo, saj to je tudi voda zraven, kemikalije, temperatura, isto kot pri intervenciji.
gasilci: sprejemne izpite za VGČ boste naredili v drugem poizkusu. ko boste prilezli do VGČ pa bi radi prevzeli vsaj društvo , če že ne GZ. pa nič hudega, to bo dobro, saj ste operativec in ne dirkač. poskrbite, da bodo vsi člani vaše operativne enote vsaj NGČ in ko se bo to uresničilo mi prosim javite. ostali boste v domačem kraju, čeprav vas vleče v večje mesto za gasilca. Do jeseni mi naredite pover point iz taktike za osnovni tečaj za gasilca. pošljite v pogled !
denar: dovolj ga je , še tega ne znate racionalno tročit. vidim pa v kartah same ase, to pomeni dobitek na loteriji.
zdravje: delo ni rekreacija, zapomite si to. kupite si palice in pohodne čevlje pa na pot. namesto vas bo pač šel drug gasilec v akcijo tačas ko vas ne bo. če ne boste vozili bolj počasi vidim v zvezdah nogo v gipsu !
tak se mamo !