Dobrodelna akcija Foruma "Gasilci.org"
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Danes me je klicala gospa iz OŠ Nazarje. Povedala mi je, da je na spletni strani našega društva zasledila poziv k dobrodelni akciji in, da bi se je tudi oni radi udeležili. Imela pa je nekaj vprašanj o malem Metodu ( sej veste otroci sprašujejo) na katera pa ji nisem znala odgovoriti.
Oblubila sem ji številko osebe, ki ji bo lahko o tem kaj več povedala. Torej prosim povejte na koga jo lahko napotim??
Akcija torej teče!!
Hvala!
Oblubila sem ji številko osebe, ki ji bo lahko o tem kaj več povedala. Torej prosim povejte na koga jo lahko napotim??
Akcija torej teče!!
Hvala!
VSE KI KAKOR-KOLI zbirate zamaške naprošam da jih med 1. in 3 aprilom poberete na zbirnih točkah jih ztehtate ter podate kilažo na forum, da bomo videli pri čem smo!!!!
Nato bi se PRVIČ organiziralo pošiljanje zamaškov v Maribor da se napolnijo kontejneri in pošljejo naprej v Mežico
LEP POZDRAV
ANDY
VSE ostale info pa na gsm 031 703 294 andy
Nato bi se PRVIČ organiziralo pošiljanje zamaškov v Maribor da se napolnijo kontejneri in pošljejo naprej v Mežico
LEP POZDRAV
ANDY
VSE ostale info pa na gsm 031 703 294 andy
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Lep pozdrav vsem!
z upravnikom PETROM sva skontaktirala da se bo na prvi strani foruma nardila povezava v podatke koliko smo zbrali zamaškov- to bo uredil Peter.
Vsi Vi ki pa jih pridno zbirate pa mi PROSIM PO ZS sporočajte kilažo da jo bom lahko sproti vpisoval in ažuriral kilažo.
Moram povedat da smo tudi mi danes peljali zamaške na zavod ( mi = Mirček, Eda, Timi, Andy ) in jih presipali nekaj v kontejnere nekaj pa pustili v škatlah saj so kontejneri skoraj polni- imamo 2 in drugi je na 3 četrtinah
Prilagam fotke
PROŠNJA:
Vsi ki boste zamaške transportirali do MB bi naprošal da jih spakirate v kartonske škatle kajti volumen je velik kilaže pa od nikoder, in bi škatle lažje transportirali dalje v Črno
Če pa bo kaj v vrečah ( žakljih ) tisto pa bomo sipali v kontejnere- samo se hitro napolnijo
PROSIM da akcijo malo bolj razširite in probajte zbrat kakšno kilo zamaškov.
KAKO PA POTEKA AKCIJA DRUGOT PO SLOVENIJI???
z upravnikom PETROM sva skontaktirala da se bo na prvi strani foruma nardila povezava v podatke koliko smo zbrali zamaškov- to bo uredil Peter.
Vsi Vi ki pa jih pridno zbirate pa mi PROSIM PO ZS sporočajte kilažo da jo bom lahko sproti vpisoval in ažuriral kilažo.
Moram povedat da smo tudi mi danes peljali zamaške na zavod ( mi = Mirček, Eda, Timi, Andy ) in jih presipali nekaj v kontejnere nekaj pa pustili v škatlah saj so kontejneri skoraj polni- imamo 2 in drugi je na 3 četrtinah
Prilagam fotke
PROŠNJA:
Vsi ki boste zamaške transportirali do MB bi naprošal da jih spakirate v kartonske škatle kajti volumen je velik kilaže pa od nikoder, in bi škatle lažje transportirali dalje v Črno
Če pa bo kaj v vrečah ( žakljih ) tisto pa bomo sipali v kontejnere- samo se hitro napolnijo
PROSIM da akcijo malo bolj razširite in probajte zbrat kakšno kilo zamaškov.
KAKO PA POTEKA AKCIJA DRUGOT PO SLOVENIJI???
- Priponke
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Po anketi ki trenutno poteka ni videti velike zagnanosti za sodelovanje v tej akciji . Ne vem , ali ne sodelujete v anketah , ali pa je res ta akcija tako slabo sedla med nas . Upam da ni to drugo in da bomo tudi sedaj dokazali resničnost našega mota : Skupaj spreminjamo na bolje . No , pa dajmo !
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .
Kako pa je z kilažami? nekaj je bilo omenjeno, da se bo to lahko nekam vpisovalo, dobil sem že nekaj klicev na to temo, pa tudi mene zanima, če je to že dejavno...
anketo sem končno uspel najti:
http://www.gasilci.org/modules/xoopspol ... poll_id=54
lp,
anketo sem končno uspel najti:
http://www.gasilci.org/modules/xoopspol ... poll_id=54
lp,
t_time
Ja TIMI si ni vredu pregledal 1 stran foruma. Sedaj se je to rešilo.
ŠE 1X ZA VSE ZBIRALCE ZAMAŠKOV:
Končna postaja zamaškov pred transportom v Črno na Koroškem je ZAVOD oz skladišče pri POKLICNIH GASILCIH v Mariboru.
Tu sta nastavljena 2 kontejnera ( trenutno sta polna, v kratkem pa bodo prazni ) in v njih se spravijo zamaški, lahko pa jih spakirate v kartonske škatle.
Šele ko bodo zamaški na zavodu bom jaz vpisal kilažo zbranega materjala na forum, kajti prej vpisovat nima smisla- če še ni zamaškov pri nas.
Torej zamaške na zavod podatke pa k meni po gsm-u ali na mail ali pa na ZS.
ŠE 1X ZA VSE ZBIRALCE ZAMAŠKOV:
Končna postaja zamaškov pred transportom v Črno na Koroškem je ZAVOD oz skladišče pri POKLICNIH GASILCIH v Mariboru.
Tu sta nastavljena 2 kontejnera ( trenutno sta polna, v kratkem pa bodo prazni ) in v njih se spravijo zamaški, lahko pa jih spakirate v kartonske škatle.
Šele ko bodo zamaški na zavodu bom jaz vpisal kilažo zbranega materjala na forum, kajti prej vpisovat nima smisla- če še ni zamaškov pri nas.
Torej zamaške na zavod podatke pa k meni po gsm-u ali na mail ali pa na ZS.
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Pravkar urejeno drugi teden se poberejo zamaški. Tudi drugi lahko pokličete odvoz je "brezplačen"t_time napisal/-a:Prosim, če se mi javi kdo, ki zbira zamaške v okolici Ilirske Bistrice, ali pa organizira prevoz iz tiste smeri, klicala me je gospa, ki je nabrala nekaj zamaškov, ter jo zanima kako bi jih lahko spravila do zbornega mesta. Prosim če odgovore posredujete na zs.
lp;
hvala
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Ker sta oba kontejnerja polna sem danes telefonski govoril z predstavniki podjetja o prvo dostavi zamaškov. So zelo veseli da smo stvar vzeli resno in nas pričakujejo.
Z Oskarjem sva v dogovoru za prvo rundo do Koroške. Peljali naj bi drugi teden takoj v pondeljek ali torek.
Če se kaj zalomi bomo na forumu klicali NA POMOČ ali SOS za prevoz- kar pa mislim da ne bo problem.
Torej gremo v akcijo in zbirajmo zamaške še naprej.
HVALA VAM
Z Oskarjem sva v dogovoru za prvo rundo do Koroške. Peljali naj bi drugi teden takoj v pondeljek ali torek.
Če se kaj zalomi bomo na forumu klicali NA POMOČ ali SOS za prevoz- kar pa mislim da ne bo problem.
Torej gremo v akcijo in zbirajmo zamaške še naprej.
HVALA VAM
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
REČENO STORJENO
V pondeljek zjutraj gre prvi transport zamaškov na svojo zadnjo pot proti Koroški.
Zjutraj ob 7.30 bomo naložili kontejnere na mini tovornjak in se z šoferjem podala jaz ( ANDY ) ter Hugodrvar na pot.
V podjetju nas pričakujejo- vsaj tako je dogovorjeno- nas odpeljejo na tehtanje potem pa na deponijo kjer moramo vse zamaške izsipat iz embalaže.
Kako bo to potekalo bom podal v pondeljek popoldan in seveda vse podkrepil z fotkami.
V pondeljek zjutraj gre prvi transport zamaškov na svojo zadnjo pot proti Koroški.
Zjutraj ob 7.30 bomo naložili kontejnere na mini tovornjak in se z šoferjem podala jaz ( ANDY ) ter Hugodrvar na pot.
V podjetju nas pričakujejo- vsaj tako je dogovorjeno- nas odpeljejo na tehtanje potem pa na deponijo kjer moramo vse zamaške izsipat iz embalaže.
Kako bo to potekalo bom podal v pondeljek popoldan in seveda vse podkrepil z fotkami.
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571