Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.
Ja, mene tud zanima tole. Še nekaj je takih zamaškov, ki so čist isti kot npr. od Zale (ki ima znak) mercatorjeva voda ga pa nima, pa me zanima če vseeno veljajo vse. Pa sptraševal so me nekateri, če lahko one pokrovčke (ne zamaške) od Alpskega mleka, ki bojda tud majo ta nak ampak so taki ploščati?
Akcija torej teče!
Mojca napisal/-a:Ja, mene tud zanima tole. Še nekaj je takih zamaškov, ki so čist isti kot npr. od Zale (ki ima znak) mercatorjeva voda ga pa nima, pa me zanima če vseeno veljajo vse. Pa sptraševal so me nekateri, če lahko one pokrovčke (ne zamaške) od Alpskega mleka, ki bojda tud majo ta nak ampak so taki ploščati?
Akcija torej teče!
Hvala!
Zamaški brez znaka ne pridejo v poštev! Pokrovčki od alpskega mleka, ki v svoji zgradbi nimajo plute in imajo znak reciklaže (torej so iz plastike za nadaljno predelavo) veljajo!
Mojca napisal/-a:Ja, mene tud zanima tole. Še nekaj je takih zamaškov, ki so čist isti kot npr. od Zale (ki ima znak) mercatorjeva voda ga pa nima, pa me zanima če vseeno veljajo vse. Pa sptraševal so me nekateri, če lahko one pokrovčke (ne zamaške) od Alpskega mleka, ki bojda tud majo ta nak ampak so taki ploščati?
Akcija torej teče!
Hvala!
Zamaški brez znaka ne pridejo v poštev! Pokrovčki od alpskega mleka, ki v svoji zgradbi nimajo plute in imajo znak reciklaže (torej so iz plastike za nadaljno predelavo) veljajo!
VSE TI ZAMAŠKI PRIDEJO V POŠTEV - ali imajo znak reciklaže ali pa so SLOVENSKEGA PROIZVODA
KAJ se pa tiče umesnih rezultatov pa jih bomo poskušali podati po 1.4. ko bo pobiranje potekalo na Štajerskem koncu - takrat bomo tehtali in mogoče že prvo rundo peljali v Mežico
Kar lepo vse zbirajte , bomo pač kakšnega ,,podturili,,
PS: pri meni v garaži okoli 100 kil
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."