Gasilec v Big Brother
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Gost
Odg: Gasilec v Big Brother
Oskar škoda,da sedaj ko se pripravljaš na penzion gledaš takšne norosti,saj to ni primerno tvojem pametnem značaju.Modrec v zadevah gasilstva in učitelj praktike pod vprašajem.....se spuščaš tako nizko.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Priznam, da sem v začetku malo pogledal , ker me je zanimal ta gasilec iz NM, sedaj že dolgo ne gledam več. Gost tisto; "pod vpršajem" , pa le malo bolj razloži. 
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Ravno danes sem slišal, da se Sandi sploh ni zmenil v službi, da bo tako dolgo odsoten. Ne verjamem, da bi zaradi BB ogrozil svoje delovno mesto po mojem so to sama natolcevanja
Pa spet so štajerca ven vrgli
Pa spet so štajerca ven vrgli
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Niso natolcevanja... To se ve že od prvega dneva, odkar je odšel v Big Brother. Fant ni nikomur nič povedal kam gre, zaprosil je le za nekaj dni dopusta. Ve se še kaj več, pa ne bom tukaj javno objavljal
A res al kaj
Ta pa je dobra, nekateri se trudijo, da bi postali poklicni on pa kar takle "đeksona" špila.
Po mojem bo letel ko raketa ven iz šihta 
Neodgovornost pa taka; in poba je poklicni gasilec.Ndrej napisal/-a: ... Fant ni nikomur nič povedal kam gre, zaprosil je le za nekaj dni dopusta. ....
Stati inu obstati. /Trubar/
Ravno to je natolcevanje. Nikar objavljat nepreverjenih informacij.Ndrej napisal/-a:Niso natolcevanja... To se ve že od prvega dneva, odkar je odšel v Big Brother. Fant ni nikomur nič povedal kam gre, zaprosil je le za nekaj dni dopusta. Ve se še kaj več, pa ne bom tukaj javno objavljal
lp
GRC Novo mesto
Zanima me, ali je mogoče kdo razmišljal, da bi gasilcu priskočili na pomoč organizirano - da bi gasilci glasovali za njega. Kdo ve, mogoče celo zmaga.
V smislu "Pomagajmo si..."
V smislu "Pomagajmo si..."
Rok Ušen, GČ I. st.
No kakorkoli, js že od začetka navijam za njega, ker je gasilec, pa niti ni tako napačen človek in vedno dam glas za odhod iz hiše komu drugemu ne pa njemu
Lahko bi mu vsi gasilci pomagali na tak način, bomo kdaj lahko rekli: v tem BB-ju je pa zmagal gasilec
Lahko bi mu vsi gasilci pomagali na tak način, bomo kdaj lahko rekli: v tem BB-ju je pa zmagal gasilec
Se strinjamrfireman napisal/-a:No kakorkoli, js že od začetka navijam za njega, ker je gasilec, pa niti ni tako napačen človek in vedno dam glas za odhod iz hiše komu drugemu ne pa njemu![]()
LP!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!
Bedrač napisal/-a:Se strinjamrfireman napisal/-a:No kakorkoli, js že od začetka navijam za njega, ker je gasilec, pa niti ni tako napačen človek in vedno dam glas za odhod iz hiše komu drugemu ne pa njemu![]()
enako
Jaz sem oddal glas za SANDIJA. Kaj pa vi??
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
pošiljamo glasove
darko
darko
SANDI - zame si vseeno zmagovalec
Naske - to je slovensko ime.......??????
Naske - to je slovensko ime.......??????
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571