Dobrodelna akcija Foruma "Gasilci.org"
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Očitno niti dobrodelnih akcij ne moremo več speljati do konca brez, da bi kdo mel kaj proti. Andy si zasluži vso pohvalo, ker vem, koliko je naredil za akcijo in verjamite, ni bilo malo. Čeprav organizacija dobrodelne akcije ne zgleda nič posebnega sama po sebi, vzame veliko časa vsem, ki so res pripravljeni nekaj za akcijo storiti oz. kakor koli drugače pomagati! Da smo zbrali toliko, kolikor smo, se imamo zahvaliti samo njemu.
lp;
lp;
t_time
- _strojnik_
- Kontakt:
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Bravo Andy!
Kar si naredil je znak velike srčne kulture ter spoštovanja človeškega življenja in seveda vseh žalostnih stvari, ki so z njim povezane. Metodu nihče ne more vrniti očka, ti pa si mu dal občutek, da ga gasilci kljub temu, da njegovega očka ni več med nami, ne bomo pozabili. Lepo je vedeti, da nikoli nisi sam. Zaradi takih stvari sem ponosen, da sem gasilec! Še enkrat, bravo Andy, takih kot si ti nam manjka!
Čestitam!
Kar si naredil je znak velike srčne kulture ter spoštovanja človeškega življenja in seveda vseh žalostnih stvari, ki so z njim povezane. Metodu nihče ne more vrniti očka, ti pa si mu dal občutek, da ga gasilci kljub temu, da njegovega očka ni več med nami, ne bomo pozabili. Lepo je vedeti, da nikoli nisi sam. Zaradi takih stvari sem ponosen, da sem gasilec! Še enkrat, bravo Andy, takih kot si ti nam manjka!
Čestitam!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
KAPO DO !
Ponovno smo izpraznili nekaj posameznih zbirnih mest na na našem območju na katerih se je ponovno zbralo veliko zamaškov.
Prav tako smo s strani Vrtcenv Otona Župančiča prejeli 290 kg zamaškov.
Prihajamo z zbirna akcijo zbiranja zamaškov k koncu in se ob tej priliki zahvaljujem vsem, ki ste akcijo vzeli za svojo, še posebaj Andy-ju, ki je avtor projekta in najbolj odgoveoren za vse skupaj. Prepričan sem , da si takšne končne številke ni upal napovedat nihče in, da smo lahko vsi skupaj zelo ponosni na zbrano količino.
Ponovno na odvoz na Pragerskem čaka cca 600 kg.
Kaj več o poteku akcije pri nas pa lahko najdete na:
http://www.pgd-pragersko.si/forum/viewtopic.php?t=140
Sicer pa se vidimo v soboto v MB na zaključni prireditvi!
Prav tako smo s strani Vrtcenv Otona Župančiča prejeli 290 kg zamaškov.
Prihajamo z zbirna akcijo zbiranja zamaškov k koncu in se ob tej priliki zahvaljujem vsem, ki ste akcijo vzeli za svojo, še posebaj Andy-ju, ki je avtor projekta in najbolj odgoveoren za vse skupaj. Prepričan sem , da si takšne končne številke ni upal napovedat nihče in, da smo lahko vsi skupaj zelo ponosni na zbrano količino.
Ponovno na odvoz na Pragerskem čaka cca 600 kg.
Kaj več o poteku akcije pri nas pa lahko najdete na:
http://www.pgd-pragersko.si/forum/viewtopic.php?t=140
Sicer pa se vidimo v soboto v MB na zaključni prireditvi!
Ko odpovejo že čisto vsi, nastopimo mi gasilci operativci !
Ja pravijo, da je foušija ena najbolj močnih lastnosti slovencev.
No, moja mislim, da ni, zato vse čestitke vsem, ki ste se udeležili te akcije. Jaz sem prepozno izvedela zato akcijo, ker očitno pri nas noben ne bere tega foruma... Tako da, ko bo naslednja dobrodelna akcija, se jo naše društov sigurno udeleži (jih bom že prepričala
). V glavnem, vsaka vam čast, da ste to izpeljali!