Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.
Danes zjutraj se je v Albaniji zgodila najhujša letalska nesreča v zgodovini te balkanske države. Dvosedežno motorno letalo "Cessna, model 152" je strmoglavilo na pokopališče v Tirani. Albanska policija in reševalci so našli že 826 žrtev nesreče. Verjetno bo število žrtev še naraslo. Izkopavanje trupel se bo namreč nadaljevalo pozno v noč.
Janezek ima domačo nalogo za šolo. Zato vpraša mamo: " Mami, kako sem nastal?" Mami odgovori: "Štorklja te je prinesla." " Kako pa si ti nastala?" Mami odgovori:" Štorklja me je prinesla." " Kako pa je dedek nastal?" Mami odgovori:" Ja enako... štorklja ga je prinesla." Janezek si vse to zapiše. Naslednji dan vsi oddajo domačo nalogo in janezek napiše: V naši družini že tri generacije nismo imeli spolnih odnosov.
Janez gre k prijatelju na obisk. Ta je bil ravno v delavnici
in Janez ga vprasa: "Kaj pa delas"?
Prijatelj mu dogovori: "Stol za zeno".
Janez: "Pa gre"?
Prijatelj: "Gre, gre, sam elektrika me mal zajebava".
Pridejo črnolaska, rjavolaska in blondinka v sexshop kupit vibratorje.
Rjavolaska pravi: Tistega roza bi kupila.
Črnolaska pravi : Jaz bom pa tega zelenega.
Blondinka pa pravi: Jaz bi ta tistega ta rdečga.
Vse zadovoljne zapustijo trgovino.
Ko pride lastnik trgovine vpraša: Smo danes kaj prodali??
Pa pravi trgovka: Ja, dva vibratorja pa en gasilni aparat
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.
Slovenska delegacija je obiskala Kitajsko in Kitajci so pohvalili svojo marljivo mladino. Slovence so odpeljali na gradbišče in naša delegacija se je lahko na lastne oči prepričala, da res marljivo delajo. Član slovenske delegacije je pristopil k delavcem in vprašal prvega:
"Koliko let imaš?"
"Sedemnajst!" mu je odgovoril.
"Pa ti?" je vprašal drugega.
"Devetnajst!"
"Kaj pa ti?" je vprašal še tretjega.
"Dosmrtno!"
Gleda sine tv, pa kot ponavadi, ni blo nič pametnega, pa gre on rajši na
balkon, kjer pokadi en joint. Iznenada mimo njega zleti rumena krogla.Začuden pokadi še en joint in lejga, spet zleti mimo rumena krogla. Malo prestrašen, malo presenečen pokadi še en joint in ponovno rumena krogla mimo njega..
Gre on rajši nazaj v dnevno sobo, kjer sreča mamo, ki ga vpraša: kje si
pa bil? Na balkonu pravi on.
Ona pa: TRI DNI???
Ne žagaj veje, na kateri stojiš!!
Marko Strnad - PGD Srednja Dobrava - GZOR
Janezu povedo, da mu je umrla tašča. Z zida sname križ z Jezusom in začne Jezusa z izvijačem jemati s križa. "Ja kaj pa delaš?" ga vprašajo.
Janez pravi : "On je osvobodil mene, jaz bom pa njega."
Kdor še ni bil v nevarnosti, ne pozna svojega poguma !!!
Mož star 101 leto in žena stara 100 let prideta pred sodnika s prošnjo za ločitev.
"Ja, kaj hudiča pa je zdaj to pri teh letih mislita na ločitev" potarna sodnik.
"Gospod sodnik saj bi se že ločila prej pa sva čakala, da so nama pomrli otroci. Saj veste, da pri ločitvi najbolj trpijo otroci"