Spletna stran gasilske mladine

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Mentor

Spletna stran gasilske mladine

Odgovor Napisal/-a Mentor »

Zdravo!

Že nekaj časa opažam slabo pokritost dogajanja v zvezi z gasilsko mladino Slovenije, zanima pa me kako bi sprejeli in če bi poskusili s spletnim portalom gasilske mladine. Nekako pa bi bilo potrebno zagotoviti prostor na serverju? Prosim za vaša mnenja!

Dany
3KXC1AG

Odg: Spletna stran gasilske mladine

Odgovor Napisal/-a 3KXC1AG »

pomoje bi blo dobr, samo bi morale biti teme namenjene otrokom. pa dobr bi moralo bit premišljeno kaj na tak portal sodi in kaj ne. Mislim, da bi bilo najbol uspešno če bi blo na tak način da bi sodelovali tudi otroci, da klikneš nekej, poj moraš pa nekaj naredit. npr. klikneš na cev in jo pripneš na motorko in poj priteče voda :) pa čimbolj na hecen zabaven a še vedno pravilen način prikazat gasilske vsebine. portal kot npr. tale forum pa pomoje otrokom ni preveč zanimiv :) ko bojo pa zrasli bo pa zgodba drugačna...
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Se strinjam z vama. Pred štirimi leti (uf, kako beži čas), sem tudi sam odprl temo Mladi na Gasilci.org. Rezultat je bil podforum Mladina. Premalo? Bilo je za začetek in bilo bi lahko že kaj več, če bi se našel kdo, ki bi bil pripravljen izvesti to nalogo. Prostor na strežniku ni problem.
Mentor

Odgovor Napisal/-a Mentor »

Ja, če prostor na serverju ni problem bi tudi sam lahko vpeljal spletni portal ki bi bil namenjen predvsem gasilski mladini. Zanima pa me kako je s php podporo in mysql bazo? Če se najde kakšen ki bi bil pripravljen sodelovati naj se javi.
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Imamo tudi PHP in MySQL.
Odgovori