Posvet mladinskih mentorje - 19.4.2008

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
tsinko

Posvet mladinskih mentorje - 19.4.2008

Odgovor Napisal/-a tsinko »

Živjo

Mene pa zanima če je bil kdo na posvetu maldisnkih mentorjev. Sam sem namreč bil in se mi je posvet zdel zelo zanimiv, zvedel sem veliko novih prijemov pri delu z mladimi ter spoznal kako delajo druga društva pri tej dejavnosti.

Zanima me še če ima kdo kaj slik s posveta. Prosil da jih objavi v galeriji!

Najlepša hvala in lep pozdrav

NA POMOČ!!
Tadej Š.
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odg: Posvet mladinskih mentorje - 19.4.2008

Odgovor Napisal/-a ANDY »

JA tudi jaz sem se udeležil POSVETA MENTORJEV ki ga je organizirala Mladinska Komisija pri GZS

Vtisi:

Z zveze Mariborske sem se prvič udeležil tega posveta in lahko tudi sam pohvalim celotno zadevo.
Vsi ki so nam predavali, so nas znali pritegnit k poslušanju, še posebaj pa g, Aleš ki nam je predaval o drogah in srečanju z njimi. Pri tej uri so minute kar zdrvele nekam....in že se je predavatelj poslovil, čeprav bi njegovo temo lahko poslušali še in še.

Tudi delo po delavnicah je bilo dobro izvedeno, saj je bilo iz poročil razbrano kar pestro in pisano delo.
Na koncu še podelitev priznanj mentorjem- prejel ga je tudi naš član foruma ..... ( joj kak mu je že ime - Operativec 19 pomagaj- tudi on je bil tam )

Tudi za okrepčilo v obliki pijač in kave je bilo poskrbljeno ter seveda za kosilo. Tukaj z veseljem povem da ni bilo cvetače.

Torej VODSTVU MLADINSKE KOMISIJE pri GZS zares pohvala v vseh pogledih.
Ivanka, Rudi, ......le tako naprej!!
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
franci1
GE: PGD Šentjernej
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a franci1 »

Ja zelo lepo, da je bil posvet mentorjev nekje.
Me zanima, če se ga je udeležil ( ali je vedel zanj ) kdo od mentorjev z Dolenjske ali Bele krajine, no tudi iz Posavja ?
( Saj ne, da vabila ne bi prišla , samo zanima me, ali so jih vrgli proč takoj ali je kdo obveščal koga naprej )
Uporabniški avatar
OperativeC_19
Kraj: Trbovlje - Gabrland

Odgovor Napisal/-a OperativeC_19 »

Tudi jaz sem se udeležil posveta s še dvema mentorjema iz Trbovelj, iz Zasavske regije pa nas je bilo vseh skupaj 7.
Zelo sem bil zadovoljen s predavanji in temami, najbolj pa so minute stekle pri temi o drogah. Mislim, da bi se moralo o drogah med mladimi še več govoriti, da bi lahko tudi mentorji nekako posredno ali neposredno pomagali pri tem hudem probolemu.
Opazil sem, da se v nekaterih regijah dela z mladimi ogromno in zato tudi čestitam vsem dobitnikom priznanj za opravljeno delo!

Upam, da se vidimo še na kakšnem posvetu oz. na delavnicah z mladimi. No, z nekaterimi se bomo videli že v Ravnah:)

Pa lep pozdrav in obilo dobrega dela z mladimi vam želim še vnaprej!

Sandi

P.S. Andy, ne vem kdo iz foruma je dobil priznanje
Druži nas skupno načelo, da ne bi kaj zagorelo...
Uporabniški avatar
Mostiščar
Kraj: Ljubljana Barje

Odgovor Napisal/-a Mostiščar »

Jaz sem se udeležil posveta kot predavatelj na tečaju za mentorje. In izvedel sem veliko!!!
Meni pa je bilo všeč predavanje Aleša Juga o marketingu v gasilstvu. Kdor ga je dobro poslušal, je lahko dobil veliko idej, kako pridobiti mladino v naše vrste.
Kar pa se tiče zasedbe, so bili povabljeni po dva mentorja iz posamične zveze, saj bi bilo drugače enostavno preveč prisotnih. Že tako nas je bilo precej...in se nismo uspeli niti spoznati, še manj pa primerno pogovoriti o težavah in delu pri našem delu z mladino. Prišli smo le do faze samohvaljenja :D :D :D .
LP, Robert
tinček
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a tinček »

Tudi jaz sem se udeležil posveta mentorjev na Igu.
Teme so bile enkratne kot tudi predavatelji.Tema o drogah pa je tako zanimiva in če predava še tako dober strokovnjak,je tema še bolj zanimiva.
Moji vtisi so enkratni in sem zelo zadovoljen s posvetom.
Res je škoda ,da se mentorji nismo mogli kaj dosti pogovarjat med sabo.Morda bomo imeli več časa v Ravnah.
Vodstvu mladinskega sveta pri GZS pa pohvala in tako naprej.
LP
DREVO BREZ KORENINE JE KOT GASILCI BREZ

MLADINE
tsinko

Odgovor Napisal/-a tsinko »

Zanima me še če ima kdo kakšne slike s posveta, podelitve priznanj??

LP
fere71
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a fere71 »

Odgovor zate Franci1!

Sam sem bil prisoten na posvetu kot predstavnik GZ Kočevje! Lahko ti povem, da če me spomin ne vara so bili prisotni tako iz Črnomlja kot iz Semiča. Vabila pa so prihajal na posamezne GZ, tok, da je stvar samo v tem kako je zadeva urejena na GZ. Pa tudi na internetni strani GZS je bilo vse pravočasno objavljeno(redko a tokrat pohvalno)!

Kar se samega posveta tiče je bil le ta na zelo kvalitetnem nivoju (visoka strokovnost predavateljev) in smo mentorji odnesli domov veliko novega znanja in izkušenj! Nekoliko kritike bi imel le na delo po delavnicah! Prvič zato, ker smo bili po delavnicah razdeljeni po nekem ključu in se niso upoštevale predhodne prijave in drugič zato, ker smo vsaj tisti (večina), ki smo sodelovali na delavnici-orientacija pričakovali predavanje in nasvete o tem kako tehnično izvesti tekmovanje in ne splošnega predavanja o tem, kako se orientiramo v naravi. Moram pa predavatelja v tej delavnici pohvaliti, da je strokovno in kvalitetno v kratkem času, ki ga je imel na voljo podal osnove za orientacijo v naravi!

Pohvale za GZS in še tako naprej!
PS: Mogoče še predlog za drugo leto! Predlagam, da se zadeva razširi na dva dni in bo potem več časa za druženje med mentorji in izmenjavo izkušenj!!
BITI "DOBER PROSTOVOLJNI GASILEC" JE POLNA ZAPOSLITEV!!!
Uporabniški avatar
ANDY

Jaz pa sem se uspel dokopat do treh fotk. Evo to je zaenkrat vse- mogoče še kdo kaj prilepi.
Priponke
kar nekaj nas je....
kar nekaj nas je....
slušatelji
slušatelji
moja malenkost - ANDY
moja malenkost - ANDY

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
TINNA

Odgovor Napisal/-a TINNA »

POZNO PA VENDAR!
SLUČAJNO SEM ZASLEDILA, DA ŽELITE SLIKE S POSVETA MENTORJEV, JAZ JIH IMAM.
JAVITE SE NA
tinnka1@gmail.com

IN JIH POŠLJEM.

L.P. TINA
Uporabniški avatar
ANDY

Posvet mentorjev gasilske mladine 2009

V skladu s programom dela Mladinskega sveta Gasilske zveze Slovenije organiziramo dvodnevni posvet gasilskih mladinskih mentorjev,
ki bo potekal 24. in 25. aprila 2009 v Termah Zreče.

Takole so zapisali naši veljaki. Torej gremo v Zreče.

Ali bo kdo izmed članov foruma prisoten v Zrečah. Naj se dopiše.

1.Andrej Pregl - ANDY - GZMB
2.Martin Jarc - tinček - GZMB

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Uporabniški avatar
Crownless
Kraj: Okolica Lj