Kviz gasilske mladine

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Matej 9 napisal/-a:
Janez, obrazložitev za tisto zavrnjeno je bila, da je v knjižici gasilsko-športnih disciplin na strani tejintej napisano, da se za gašenje požara zaradi električne napetosti uporablja CO2.

LP M.
Saj nekaj sem na levo uho ujel od razlage :D , pa vendarle bi to lahko pisalo v razpisu. Mi smo imeli sicer mlajšo ekipo in se s to disciplino nismo srečali, vendar je bilo na kvizu naše GZ pravilno, če je na elektromotor tekmovalec postavil gasilnik na prah ali CO2.

lp

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
ales224
Kraj: Loka pri Žusmu
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ales224 »

Tudi sam sem bil udeležen kviza, kot mentor starejših pionirjev in moram povedati, da vse pohvale organizaciji. Kar se tiče šole in prostorov so se zelo potrudili, nudili so nam vse kar smo potrebovali in poskrbeli tudi za zaščito parketa v telovadnici, tako da se ni bilo treba otrokom preobuvati.

Imam pa eno pripombo. Zmotilo me je predvsem kako dvoumno so bila sestavljena nekatera vprašanja. Za primer pri temi gasilskega orodja od 5 proti 0 pri katerem je bila rešitev škornji, je bilo do zadnjega podvprašanja več možnosti za odgovor. Mislim da bi bilo pri tem v bodoče potrebno bolj paziti.

Drugače pa smo se z otroci počutili zelo dobro, kateri so bili zelo zadovoljni in veseli udeležbe na kvizu. Nekaj fotografij je uspelo poslikati tudi meni:http://users.volja.net/pgdloka/.

Lep pozdrav
Izkušnja je najboljši učitelj, ampak šolnina je visoka.
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Janez Koncilija napisal/-a:
Matej 9 napisal/-a:
Janez, obrazložitev za tisto zavrnjeno je bila, da je v knjižici gasilsko-športnih disciplin na strani tejintej napisano, da se za gašenje požara zaradi električne napetosti uporablja CO2.

LP M.
Saj nekaj sem na levo uho ujel od razlage :D , pa vendarle bi to lahko pisalo v razpisu. Mi smo imeli sicer mlajšo ekipo in se s to disciplino nismo srečali, vendar je bilo na kvizu naše GZ pravilno, če je na elektromotor tekmovalec postavil gasilnik na prah ali CO2.

lp

Janez 8)
Tako je bilo tudi pri nas vendar, če je tekmovalec opravil gašenje elektro motorja s prahom, je ostal na razpolago samo še gasilnik s CO2. Postavitev tega gasilnika na drugo sliko pa prinese negativne točke.
Če postavi prvi tekmovalec gasilnik z vodo pravilno, drugi tekmovalec gasilnik s prahom na elektro motor - kaj preostane tretjemo :shock: !? Sodnik lahko napiše samo 1x nepravilna postavitev gasilnika. Žal na izbiro imamo samo en gasilnik na sliko.
Tako, da v vsakem primeru tekmovalna ekipa prejme negativne točke :oops: - žal!
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
PGDihur

Odgovor Napisal/-a PGDihur »

Mene pa nekaj zanima...Kolikor vem je bilo nekaj posneto s kamero; nagovori in razglasitev...Ali bi si bilo to mogoče nekje ogledat oz. pretočit na svoj računalnik?

Uredil sem ti objavo
Moderator
Odgovori