Srečanje mentorjev 2013 Zreče
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Srečanje mentorjev 2013 Zreče
Pozdravljeni
Naslednji vikend se začne srečanje mentorjev v Zrečah.
Temo odpiram predvsem v luči izmenjave mnenj pred srečanjen ( glede programa ) med srečanjen in po srečanju.
LP.
Naslednji vikend se začne srečanje mentorjev v Zrečah.
Temo odpiram predvsem v luči izmenjave mnenj pred srečanjen ( glede programa ) med srečanjen in po srečanju.
LP.
Odg: Srečanje mentorjev 2013 Zreče
Evo ravno prišel iz posveta.
Veseli da so se določene stvari začele premikati tudi z našimi pripombami naprej.
Upajmo da sedaj to potegne cel vlak za seboj.
Lep pozdrav
Veseli da so se določene stvari začele premikati tudi z našimi pripombami naprej.
Lep pozdrav
-
rok 112
Sam nisem bil na posvetu, me pa zanima kakšne so "posledice" oz. kaj se premika naprej?
Premika se toliko naprej da so nas tokrat celo poslušali. NO tovariš Grgovič je obljubil da bo komisija za tekmovanja objavila slike vseh pravilnih izvedb vozlov kot tudi nepravilne.
Upamo da se to res zgodi.
Lp.
Upamo da se to res zgodi.
Lp.
-
napadalec_2
Zdravo!
Na posvetu sem bil tudi jaz. Bil sem prvič in sem nasplošno nad njim navdušen. Sem pa za to da se nalednjič podaljša za en dan, saj bi lahko kot mlad mentor izvedel še več
lp
Na posvetu sem bil tudi jaz. Bil sem prvič in sem nasplošno nad njim navdušen. Sem pa za to da se nalednjič podaljša za en dan, saj bi lahko kot mlad mentor izvedel še več
lp
Kjer je sloga, tam je moč, v dobro ljudstva na pomoč!
Re: Srečanje mentorjev 2013 Zreče
Pozdravljeni mentorji
Malce sem iskal po spletni strani GZS pa nisem našel slike vozlov kot nam je obljubil tovariš Andrej Grgovič v Zrečah. Obljubil nam je da bo tekmovalna komisija slikala vse možne izvedbe vozlov in navezave orodja in to objavila na spletni stani. Žal tega po dobrih 2 mesecih še ni čeprav so se tekmovanja za mladino že začela. Mislim da se bo zgodilo kot smo ugotavljali že na posvetu. Slike bojo objavljene v jeseni in z tem bo eno leto tekmovanj spet prineslo nešteto pogovorov okoli vozlov in navezave.
Malce sem iskal po spletni strani GZS pa nisem našel slike vozlov kot nam je obljubil tovariš Andrej Grgovič v Zrečah. Obljubil nam je da bo tekmovalna komisija slikala vse možne izvedbe vozlov in navezave orodja in to objavila na spletni stani. Žal tega po dobrih 2 mesecih še ni čeprav so se tekmovanja za mladino že začela. Mislim da se bo zgodilo kot smo ugotavljali že na posvetu. Slike bojo objavljene v jeseni in z tem bo eno leto tekmovanj spet prineslo nešteto pogovorov okoli vozlov in navezave.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Odg: Re: Srečanje mentorjev 2013 Zreče
Bi rekel, da problem zaradi vozlov nastaja v nekaterih glavah, katerih nosilci najbrž še niso zavezali vozla v praktični rabi. Zato se kot pijanec plota držijo razlage, da mora biti vozel točno tak, kot je na fotografijah - konkretno jamborski vozel, kjer mora biti en konec vrvi na zgornji, drugi pa na spodnji strani, drugo ni važno.Prevojc napisal/-a: Slike bojo objavljene v jeseni in z tem bo eno leto tekmovanj spet prineslo nešteto pogovorov okoli vozlov in navezave.
Še dobro, da takšnega načina razmišljanja ne prenesejo na trodelca, kjer bi lahko dosodili neučinkovito vezano vezalno vrv, saj ponavadi oba konca gledata nazaj.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Pred kratkim sem na predstavnico mladinskega sveta poslal opomnik da še vedno ni objavljeno kar nam je bilo obljubljeno.
Odgovor je bil pričakovan. Spet se je baje zataknilo na Tržaški cesti 221.
baje bo sedaj posredovala sama predsednica Mladinskega sveta.
Odgovor je bil pričakovan. Spet se je baje zataknilo na Tržaški cesti 221.
baje bo sedaj posredovala sama predsednica Mladinskega sveta.
-
Mojca48
Pozdravljeni,
slike vozlov in ostalega so na strani gzs pod zavihkom mladina.
Lep dan,
slike vozlov in ostalega so na strani gzs pod zavihkom mladina.
Lep dan,