Lep pozdrav
Poletne počitnice se bližajo koncu, kar po drugi strani pomeni da bo delo v gasilskem društvu v roku dobrega tedna zopet v polnem teku. Obenem pa to tudi pomeni, da bodo naši šolarji zopet zasedli šolske klopi.
Ob prebiranju starejših elektronskih sporočil sem zasledila dopis GZS, kateri se nanaša na izbirni predmet Varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami. Po kratkem razmišljanju sem prišla do dejstva, da se na območju, katerega pokriva naše prostovoljno gasilsko društvo, nahajajo 3 osnovne šole. In ker radovedni nosek še kar ni dal miru, sem na spletu poiskala spletne strani ter učne načrte za preteklo šolsko leto 2010/2011. Z začudenjem sem ugotovila, da omenjenega izbirnega predmeta ni na niti enem seznamu od 3 osnovnih šol.
Zatorej me zanima kakšne so vaše izkušnje z izvajanjem omenjenega predmeta v "vaših" osnovnih šolah (v kolikor mogoče kdo ve kaj več o tem kot jaz). Za vse informacije že v naprej hvala.
Lep dan še naprej,
Suzi
Izbirni predmet VARSTVO PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Izbirni predmet VARSTVO PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Odg: Izbirni predmet VARSTVO PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESRE
pri nas so ga lansko šolsko leto mislim da izvajali nevem pa točno več ti bo znal povedati Oskar ki je tudi v kontaktu z ravnateljem naše oš.
Vijolčno sveti se nebo !
Re: Izbirni predmet VARSTVO PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČ
Mislim, da imajo predmet na OŠ Pirniče, več pa trenutno ne vem
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Odg: Izbirni predmet VARSTVO PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESRE
Pri nas ta program deluje na "glavni" osnovni šoli in sicer v sklopu tehniškega pouka. Učitelj je zelo zagret za ta predmet in ga je s pridom vključil v program. Ker sam ni gasilec je prišel z malimi nadobudneži oz. učenci v naš gasilski dom, kjer smo imeli razne prikaze in delavnice.
V prihodnjih dneh nalepim kakšno sliko.
V prihodnjih dneh nalepim kakšno sliko.
Prihodnost gasilskega društva je odvisna od števila mladih v njem!!!!