Zvok je najprej deloval, sedaj pa ne... najbrž bodo napako odpravili na RTS-u.BAČO napisal/-a:Ali samo meni ne dela zvok, namreč še voditeljice oddaje se mi ne da dobrih 13 minut gledati brez zvoka, kaj šele OskarjaM-Coky napisal/-a:V povezavi boste lahko videli in slišali, kaj storiti, če požar zajame vaš avtomobil.![]()
![]()
.
LP BAČO
Oktober 2007
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Sporočajo mi, da imajo težave pri nalaganju prispevkov. Upam , da se bo uredilo v kratkem času.
Pozivam vas pa , da napišete pravilen odgovor na njihovem forumu kjer je nagrada pastor 2 kile !!
Do sedaj še ni nihče odgovoril , kot bi bilo vprašanje tako težko. Kje je najbolje v avtomobilu imeti gasilni aparat ?

Pozivam vas pa , da napišete pravilen odgovor na njihovem forumu kjer je nagrada pastor 2 kile !!
Do sedaj še ni nihče odgovoril , kot bi bilo vprašanje tako težko. Kje je najbolje v avtomobilu imeti gasilni aparat ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Oskar napisal/-a:Do sedaj še ni nihče odgovoril...
![]()
To pa ne bo ravno držalo. Resda na zastavljeno nagradno vprašanje do sedaj nobeden ni odgovoril na forumu, toda možnosti, kako oz. kam podati pravilen odgovor je več: forum, dopisnica ali e-mail. In prepričan sem, da je Natalija prejela že kar nekaj odgovorov - bodisi po elektronski pošti ali preko poslane dopisnice.
P.S.: tudi sam sem se potrudil pri odgovoru na zastavljeno vprašanje...
FIREFIGHTERS we are reversing new side!