No tale igrica g.Klariča s soglasjem je šla res malce predaleč in terja tudi mojo razlago.
Zato bom v naslednjih dneh obrazložil očitke g.Klariča s pregledom preteklega mandata skozi moje oči in potem vam bo verjetno malo bolj jasno zakaj se kakšne seje tudi mogoče res nisem udeležil. Namreč to kar so z nami člani upravnega odbora v tem mandatu počeli res rabi biti zapisano, da se ne pozabi, prav tako pa vse ostale aktivnosti Korena, Klariča, Merca...
Bom odprl posebno temo, ker je tega kar nekaj in če sem takole naprošen s provokacijo, da nisem hodil na seje bom pač tudi odgovoril.
Lista kandidatov za funkcionarje in organe GZS
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Odg: Lista kandidatov za funkcionarje in organe GZS
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Se popolnoma strinjam ,da se predložijo vsa dokazila in pika,kajti nekateri višji poveljniki so očitno samo za mešanje dr...tomser napisal/-a:Na 6. seji Plenuma z dne 16. januarja 2012 je bil sprejet sklep o spremembi točke 4.44 Posebnih pravil gasilske službe:
Nič ne piše o potrebnem soglasju poveljnika višjega nivoja.4.44 Volitve gasilskih vodij
...
Kandidate za regijskega poveljnika predlaga regijski svet, izvoli pa jih Kongres GZS. Namestnika regijskega poveljnika izvoli Svet regije na predlog regijskega poveljnika in po predhodnem pisnem soglasju poveljnika GZS.
...
Ta določila minimalizirajo vpliv višjega poveljnika na to, da birokratsko ugotavlja ali nekdo ima spričevalo ali ne.
Ali ni to delo kandidacijske komisije?
Naj kandidati predložijo potrebne diplome ob kandidaturi in nam ne bo treba spraševati višjih poveljnikov nič.
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !
Sicer bi bolj pasalo v temo o kongresu, a ni važno.
Naj ni prosim nekdo pojasni, da določeni kandidati za organe GZS, ki so bili potrjeni na seji kand. komisije z dne 25.4.2013 in ki po mojem mnenju niso izpolnjevali pogojev (nepravilen čin), te pogoje izponjujejo v listi kandidatov, ki je objavljena v reviji Gasilec, ki je izšla slab mesec po zasedanju komisije??
Naj ni prosim nekdo pojasni, da določeni kandidati za organe GZS, ki so bili potrjeni na seji kand. komisije z dne 25.4.2013 in ki po mojem mnenju niso izpolnjevali pogojev (nepravilen čin), te pogoje izponjujejo v listi kandidatov, ki je objavljena v reviji Gasilec, ki je izšla slab mesec po zasedanju komisije??
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Re: Lista kandidatov za funkcionarje in organe GZS
Vmes so zaključili tečaj.
A pa ni presečni datum, datum do katerega je bilo potrebno oddati kandidature?? Se več ne spomnim kateri je bil to.
To je tako kot če bi se potegoval za službo in bi bil postavljen nek rok za prijavo na razpis. Potem pa bi v času ko bi se morebitni nov delodajalec odločal, opravil še neko dodatno izobraževanje. Meni se to zdi malo čudno??
To je tako kot če bi se potegoval za službo in bi bil postavljen nek rok za prijavo na razpis. Potem pa bi v času ko bi se morebitni nov delodajalec odločal, opravil še neko dodatno izobraževanje. Meni se to zdi malo čudno??
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Poglej mojo objavo na prejšnji strani.gapi napisal/-a:A pa ni presečni datum, datum do katerega je bilo potrebno oddati kandidature?? Se več ne spomnim kateri je bil to.
Novi poveljnik je povedal, da je bil tako rekoč prisiljen sprejeti nekatere stvari, ki so posledica kršitve predpisov na katere ni mogel vplivati, da pa bo v prihodnje drugače.
Vsekakor bi bilo dobro, da razčistimo, kako je do tega prišlo, še posebej, če je zadaj korupcija.
Ja Peter se strinjam. Verjamem, da ti kot stalen delegat Plenuma o teh stvarah ne boš tiho, da boš sigurno vprašal kaj je na stravri.
Temu bi jaz rekel prdvolilni golaž, ki ga vsak kuhar kuha po svoje. Vsem (kuharjem) pa je važno in cilj, da ga razdelijo od točno določeni uri.
Upam in si želim, da bodo za v bodoče pravila igre jasna in za vse enaka. To je po moje važno. Zmaga (biti izvoljen) pa naj najboljši
.
Upam in si želim, da bodo za v bodoče pravila igre jasna in za vse enaka. To je po moje važno. Zmaga (biti izvoljen) pa naj najboljši