Kaj lahko pričakujem od gasilskega častnika, ki opravi takšen tečaj?
...samo jaz ne kapiram?...VladoP napisal/-a:Kaj lahko pričakujem od gasilskega častnika, ki opravi takšen tečaj?
Tečaji v GZ Šaleške doline v Velenju so očitno tradicionalno namenjeni pridobitvi čina, pa še to le formalno.
Tovariš Toma kaj pa to je gasilska delovna uniforma? Kako naj bodo po vaše oblečeni predavatelji? Kajti jaz vas popolnoma nič ne razumem.toma napisal/-a:... predavatelji oblečeni v gasilsko delovno uniformo ko gre za udeležbo na tečaju ...
Ti kar nehaj hoditi na tečaj, ker s takšnim razmišljanjem NISI material za NGČ ali GČ. Pa še v službi ne boš imel težav, saj je danes vsaka služba zlata vredna.Nabavni napisal/-a:Joj ste frustrirani (nekateri?).
....
Ja res je lepo je videti, da je predavatelj v delavni uniformi, enako vsi tečajniki, toda to je teorija in kaj takega je praktično nemogoče vsaj dokler bomo to delali prostovoljno. Ko bom pa za udejstvovanje na takšnih izobraževanjih plačan in ne bom v skrbeh, da me v službi gledajo postrani se bomo pa drugače pogovarjali.
1000% podpiram, da se izobraževanj tudi če so tečaji višjih poveljstev le te obiskuje v CIVILU.
Važno je znanje katerega tam pridobiš ne pa da si ga obiskoval v pravkar preoblečenih ''gatah''