vaše mnenje

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
ssecnik

Odg: vaše mnenje

Odgovor Napisal/-a ssecnik »

Zagii,
po poklicu sem gasilec,žal pa je to v Sloveniji neznan poklic.Se lepše sliši, "fireman", "vatrogasac","hasiči"...Samo po slovensko ne. :twisted:
Kar se pa tiče Rfiremana;če že nosi dve uniformi naj se zaveda,da je to GASILSKI forum.Če misli "navijat" za policijo,naj to počne na policijskem forumu.Sicer pa vsa čast in spoštovanje njegovemu(njihovemu) delu.

LP Srečo
Uporabniški avatar
rfireman
Kraj: PGD Velenje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rfireman »

Odgovor na provokacijo ali navijanje za nekaj je velika razlika ampak ocitno imas probleme kje drugje verjetno sam s sabo pa me to ne zanima niti slucajno. Pa se vedno nisi regisetriran tako da nasvidenje :assshaking:
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
maco58
GE: spiz

Re: vaše mnenje

Odgovor Napisal/-a maco58 »

ssecnik
če bi bil pravi gasilec takšnih izjav ne bi dal
Uporabniški avatar
rfireman
Kraj: PGD Velenje
Kontakt:

Odg: Re: vaše mnenje

Odgovor Napisal/-a rfireman »

maco58 napisal/-a:ssecnik
če bi bil pravi gasilec takšnih izjav ne bi dal
=D>

Drugače pa tudi pohvale, našemu in njihovemu delu.
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
darko

Odgovor Napisal/-a darko »

IZJAVA SINDIKALISTA OGRIZKA ZA PRILEPIT NA STENO

Včeraj so v Mariboru poleg policistov in reševalcev delale tudi vse razpoložljive ekipe poklicnih gasilcev. Po besedah Ogrizka so bila njihova življenja ogrožena. "Gasilci, policisti in zdravstveni delavci nismo govedo ali ovce, mi smo ljudje."

Darko
Uporabniški avatar
J.J.
GE: GE RTV-SLO
Kraj: Lavrica

Odgovor Napisal/-a J.J. »

To je za pravno državo tako slabo da slabše ne more biti.
Spoštovani gasilci, župniki, ključarji, občani, tovariši, farani !

Kar je preveč je preveč. Preveč je slabega v naši Sloveniji. Oblastniki tega ne želijo reševati, saj so vmešani in jim barabije in kriminal ustreza. Zato bomo protestirali! Povejmo oblastnikom, da nas je strah za bodočnost naših otrok, naše mladine! Ne želimo, da je to izgubljena generacija! Ne želimo živeti v nepravni državi! Ne želimo imeti oblast, ki ne ve kaj se z nami dogaja!
Dodajte še vi prispevek. Enostaven in učinkovit:
21.12. 2012 ob 16.45 uri po vseh gasilskih domovih vklopite sirene, v cerkvah naj zvonijo zvonovi. Naj se lopovom naježi koža! … kljub mirnim protestom…
Tole sem zasledil pod komentarji na enem od člankov na spletni strani 24ur.com

Ali imajo ljudje pravico gasilce pozivati da s sistemi javnega alarmiranja sodelujemo pri protestih?
kmhslo

Odgovor Napisal/-a kmhslo »

NE
amavec

Odgovor Napisal/-a amavec »

http://www.gasilskabrigadaljubljana.si/voz5.php vidim da je to vozilo jabolko spora... s tem vozilom je GBL napajala policijskega tamčka. Povedal mi je stric. Bil je tudi sam na kraju. lp
ps. Pa dragi moji pa a zdej se bomo še gasilci zrd enih ušivih politikov, pa polcije kregal.. Ne se spuščat na nihov nivo. pač gbl jim je prpelala vodo- niso mel sreče de bi dš padu ;)
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

amavec napisal/-a:s tem vozilom je GBL napajala policijskega tamčka. Povedal mi je stric. Bil je tudi sam na kraju.
To pa ni več hec. Gasilska vozila so namenjena zaščiti in reševanju, ne pa razganjanju množice, ki legitimno (in upravičeno) protestira.

Nekateri pametnjakoviči so jih v času osamosvajanja celo gonili na barikade, ko je bilo treba poravnati stroške razbitih vozil, pa nikjer nikogar. Zgleda, da se to hitro pozabi. So pa akterji isti, kot takrat.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odgovori