Ee Tomkat, dobil si odgovor, odgovoril sem ti konkretno, s časi. Micka je pa še dopolnil in na malo lepši način povedal! Ni nobene vroče krvi, se mi pa zdijo taka vprašanja brezvezna ( moje mnenje ).
Pa saj ni važno!
meje koncesionarjev
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: meje koncesionarjev
Luka, ni problema. In ti in Micka sta mi dala korekten odgovor. S tem sta mi potešila radovednost in mi dala nekaj informacij, ki jih prej nisem poznal. Hvala!
Brezvezno vprašanje gor ali dol, kakor za koga, ...
Lep pozdrav na Gorenjsko ter varno in uspešno delo v službi ljudstva!
Brezvezno vprašanje gor ali dol, kakor za koga, ...
Lep pozdrav na Gorenjsko ter varno in uspešno delo v službi ljudstva!
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Off topic Luka
Ni brezveznih vprašanj, lahko pa so brezvezni odgovori
Lep pozdrav, Marko
Lep pozdrav, Marko
In še dodateK!
V gasilstvu (razen menda ene izjeme) nimamo zarisanih mej posredovanj na asfaltu in makadamu.
Sploh ko se gre za pomoč poškodovanim ob prometnih nesrečah jih tudi ne sme biti.
Kot je omenil Micka mislim da se območja posredovanja vse bolj prekrivajo, tudi na račun netočnih prijav dogodkov.
"Koncesionarji" se ne prepiramo in nismo fovšni drugim. Kot veste so se zadnja leta pojavili tudi nekateri novi.
lp Darko
V gasilstvu (razen menda ene izjeme) nimamo zarisanih mej posredovanj na asfaltu in makadamu.
Sploh ko se gre za pomoč poškodovanim ob prometnih nesrečah jih tudi ne sme biti.
Kot je omenil Micka mislim da se območja posredovanja vse bolj prekrivajo, tudi na račun netočnih prijav dogodkov.
"Koncesionarji" se ne prepiramo in nismo fovšni drugim. Kot veste so se zadnja leta pojavili tudi nekateri novi.
lp Darko
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
to pa je tipičen odgovor nekoga, ki se "boji" očitno za svoje meje! Nihče nebo nič vzel...lahko mirno spiš... ali pa le slab dan?Luka1 napisal/-a:Nimam navade pisati po forumu, ker nima smisla, ampak takale neumna vprašanja me pa mal zživcirajo! Prvo kar je, kolikor vidim prihajas iz Škofje vasi, prometna se je zgodila dobrih 150km stran od tebe in lej ga, njega zanima, kje so meje koncesionarjev! Kaj te moti? Kaj vam ni jasno?? Kakšne meje?? Meje so navadna BUDALEŠTINA!! Najprej, GARS je poklicna enota in dežura 24 ur na dan, če še kdo ne ve! GRS Kranj enako. PGD Bled vemo kaj je!! Za nepoznavalce!! Iz Jesenic do Radovljice je dobrih 10km po avtocesti, iz Kranja do Radovljice okoli 18km. Iz Bleda do Radovljice pa je okoli 7km, magistralka, odvisno od lokacije( velja za vse)! GARS izvozi v minuti, GRS Kranj enako, Bled naj bi v petih minutah. GARS do Radovljice potrebuje okoli 10 min, GRS Kranj nekaj več, za Bled ne vem. Po AC si precej hitrejši! PREVERJENO IN DOKAZANO! Kar se pa mej tiče je neka navidezna pod Betinovem klancem ( Bled ), Proti Kranju pa naj bi bila Peračica, oz. odvisno od operativca v ReCo Kranj!
Ne razumem vas forumaše, zakaj se tako hudičevo zanimate za TE MEJE????!!!! Držite se svojega dela pa bo vse v redu!!
tak eksplodirat v nekoga, ki nekaj normalno in kulturno vpraša!!!!?!!?!? Sam si napisal da ne pišeš po forumu, ker nima smisla. Kar obdrži to mnenje!!!!
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
-
Luka2
Odgovor za oba Tomaža.
Odgovor Luka1 je res sramoten za poklicnega gasilca.
To je Jeseniški poklicni gasilec ki je zelo naduvan v resnici pa je navadna 0, tudi z znanjem (ga bo mogel Micka mal v roke dobit)...
Že če si pogledate vse njegove objave na tem forumu...Samo prerekanje pametovanje in mlatenje prazne slame. Že tale izjava glede Kranjskih kolegov me močno pogreje:
Zbiljc, tukj ne boš nč rešu! Žal!
Povem ti pa še nekaj, Če misliš da je Jeprca delč, pol pomisli, da GRS Kranj hod tut u Lesce, Radovljico, Lancovo, Kropa, Tržič, Ljubelj pa vse do Jezerskega pa do Vodic, ugalvnem ni da ni, VSE JE NJIHOVO, pol pa pravjo, da jim kadra manjka! Ko pa pride do prometne na Peračici, pa Gars Jesenice nima pojma o prometni, še več, RECO Kranj obvesti Gars Jesenice in dežurnemu v Gars pove samo v vednost, da je bila prometna na Peračici!Da o alarmiranju sploh ne govorim! Še mal večji območje nj pokrivajo, sej so itak NAJBOLJ usposobljeni v širni Evropi!!
Samo ne klič hudiča, pa da pride do hude prometne nekje na Jezerskem, kakšnih par minut kasneje pa nekje v okolici Peračice proti Radovljici!!
Nobene zamere, samo to se ne dela, tukj so življenja, z njim se ne mormo igrt!!
Pa nj pridejo Kranjčani še na Jesenice na prometno, pa še u Ljubljano!!!

Taka je realnost!!
Nemorem vrjet da lahko kej takega napiše...
Odgovor Luka1 je res sramoten za poklicnega gasilca.
To je Jeseniški poklicni gasilec ki je zelo naduvan v resnici pa je navadna 0, tudi z znanjem (ga bo mogel Micka mal v roke dobit)...
Že če si pogledate vse njegove objave na tem forumu...Samo prerekanje pametovanje in mlatenje prazne slame. Že tale izjava glede Kranjskih kolegov me močno pogreje:
Zbiljc, tukj ne boš nč rešu! Žal!
Povem ti pa še nekaj, Če misliš da je Jeprca delč, pol pomisli, da GRS Kranj hod tut u Lesce, Radovljico, Lancovo, Kropa, Tržič, Ljubelj pa vse do Jezerskega pa do Vodic, ugalvnem ni da ni, VSE JE NJIHOVO, pol pa pravjo, da jim kadra manjka! Ko pa pride do prometne na Peračici, pa Gars Jesenice nima pojma o prometni, še več, RECO Kranj obvesti Gars Jesenice in dežurnemu v Gars pove samo v vednost, da je bila prometna na Peračici!Da o alarmiranju sploh ne govorim! Še mal večji območje nj pokrivajo, sej so itak NAJBOLJ usposobljeni v širni Evropi!!
Samo ne klič hudiča, pa da pride do hude prometne nekje na Jezerskem, kakšnih par minut kasneje pa nekje v okolici Peračice proti Radovljici!!
Nobene zamere, samo to se ne dela, tukj so življenja, z njim se ne mormo igrt!!
Pa nj pridejo Kranjčani še na Jesenice na prometno, pa še u Ljubljano!!!
Taka je realnost!!
Nemorem vrjet da lahko kej takega napiše...
Luka2, se pa predstavi, če si tak junak, pa če me dobro poznaš in veš kakšen duvator sm, pa kakšna nula!
Munda, ni me strah, da bo kdo kaj vzel, nimamo teh problemov, dobro sodelujemo z obema koncesionarjema, samo nasploh se mi te neumno razpravljati o teh mejah, ki jih ni! Mogoče ste me narobe razumel, oz, sem slabo napisal. Se opravičujem za zmedo.
Luka2 oz. kdor koli si, oglas se na GARSU pa kkšno rečeva, sam prej se predstav.
Ajde...
Munda, ni me strah, da bo kdo kaj vzel, nimamo teh problemov, dobro sodelujemo z obema koncesionarjema, samo nasploh se mi te neumno razpravljati o teh mejah, ki jih ni! Mogoče ste me narobe razumel, oz, sem slabo napisal. Se opravičujem za zmedo.
Luka2 oz. kdor koli si, oglas se na GARSU pa kkšno rečeva, sam prej se predstav.
Ajde...