Pager Swipssphone DE506

Včasih življensko pomemben del gasilske opreme.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Anonim

Pager Swipssphone DE506

Odgovor Napisal/-a Anonim »

Imam eno vprašanje, a je mogoče komu uspelo usposobit delovanje vibre pri DE506, ob prejemu poziva...?

Meni namreč ni, čudno pa se mi zdi zakaj pager zavibrira, ko ga prižgeš, če potem ko prejmeš poziv samo zvočno opozori...?

Hvala za ogovor :roll:
Kripl
Kraj: velenje

Odgovor Napisal/-a Kripl »

Na tiho ga daj
Anonim

Odgovor Napisal/-a Anonim »

pa si to dejansko probal, al si kar nekaj na blef rekel :D?

Ker namreč jaz sem poiskusil že vse možne varjante od tega da je bil na tiho, pa do tega da sem ga prižgal z vsemi tremi gumbi (service mode) da je biu prižgan zvočnik in prečrtan zvočnik ob enem...
Uporabniški avatar
Fire|Man

Odgovor Napisal/-a Fire|Man »

Verjetno ga nimaš sprogramiranga. V ReCo ga nes, pa ti ga bodo fantje poštimal...

lp
"Pa sam gasilc' sm hotu bit!"
Tine Žen
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Tine Žen »

Ko imaš noto prečtrano, bi moral vibrerat, ko pa ni pa samo piska.
tko naj bi to bilo

Lp Tine
Operativec xy

Odgovor Napisal/-a Operativec xy »

Narediti opcijo glasno in vibriranje obenem, je možno samo z ustreznim sprogramiranjem pozivnika v ReCO.
Uporabniški avatar
Godec A.
Kraj: Volavlje

Odg: Pager Swipssphone DE506

Odgovor Napisal/-a Godec A. »

A ima mogoče kdo "Service manual" za omenjeni pozivnik de506.

Vem, da jih imajo servisi, ampak useeno uprašam. Najbrž je preveč optimistično za pričakovat, da ima omenjeno knjigico mogoe kdo celo v PDF formatu. Se pa priporočam tudi za papirnato obliko.

LP
NA POMOČ!!!
Uporabniški avatar
Courage

Odgovor Napisal/-a Courage »

Jaz imam navodila. Za kaj več pa me kontaktiraj na Zasebno sporočilo.

LP
Na pomoč!
Lado

Odgovor Napisal/-a Lado »

Pozdrav!

Si bom sposodil kar tole temo...... Zanima me, kolikšna je hitrost oddajanja sporočil (baud-ov) v sistemu ZARE, oziroma s kolikšno hitrostjo sprejema sporočila pozivnik DE 506. Po vsej verjetnosti mora biti ena izmed teh treh vrednosti - 512, 1200, 2400 Baud-ov.
Uporabniški avatar
Peprič

Re: Pager Swipssphone DE506

Odgovor Napisal/-a Peprič »

1200 inverted
Lado

Pozdrav!

Hvala g. Peprič za odgovor. Kaj pa pomeni "inverted". Zanima me še to, ali bi bilo mogoče s tem sprejemnikom http://www.daviscomms.com.sg/images/dow ... /TMR1P.pdf sprejemati pocsag signal iz sistema ZARE, ter si sporočila iz centra 112 shraniti na računalniku???

LP
ŠLO

Odgovor Napisal/-a ŠLO »

ali je možno da oklopljena ukv postaja moti sprejem omenjenega pozivnika? imam jih namreč ene 20 cm narazen.
lp
Uporabniški avatar
b4d

Re: Pager Swipssphone DE506

Odgovor Napisal/-a b4d »

V primeru, da je postaja izpravna, kolikor je meni znano, nebi smelo biti problemov.

Pa se eno moje vprasanje ko smo ze pri tem, na kateri frekvenci/kanalu posilja ReCo sporocila na pozivnike, je to 173.25Mhz / 40 kanal ZARE (ta frekvenca je napisana pri bateriji na pozivniku) ali?
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

ŠLO napisal/-a:ali je možno da oklopljena ukv postaja moti sprejem omenjenega pozivnika? imam jih namreč ene 20 cm narazen.
lp
Oklopljena? Ne vem, če misliš vklopljena ali izklopljena?

Ne, postaja ti vsekakor ne moti sprejem pozivnika in ja, @b4d frekvenca je taprava.( 173.250 Mhz) Lahko pa tudi uporabite računalniški program za sprejem teh sporočil (Poc32).
Rabite le PC povezan z radijsko postajo na omenjeni frekvenci.
Lado

Polo98, s katero postajo pa lahko sprejemamo ta pocsag sporočila in kako mora biti priključena na računalnik? Je dovolj, da izhod iz zvočnika radijske postaje priključimo na vhod zvočne kartice v računalnniku, ali je potrebna kakšna dugačna priključitev???
LP
Odgovori