Zanima me če kdo ve kje in kdo opravlja servis za postaje maxon. V naši zvezi imamo kar nekaj teh postaj in se pojavlja problem z polnilci, ki ne funkcionirajo tako kot bi treba.
Hvala za informacije.
polnilci MAXON
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
-
RR
Pozdrav!
Mitja, bi bilo dobro če bi kaj konkretnega napisal o teh polnilcih (kodicionerjih), verjetno bi to zanimalo še koga - kakšen polnilec nabaviti, za kolikšno vsoto in kje bi ga bilo možno nabaviti. Sem prebrskal kar nekaj internetnih strani pa nisem našel nič kaj bolj profesionalnega za polnjenje in vzdrževanje baterij. Polnilci, ki smo jih dobili zdraven radijskih postaj so bolj "klavrne" izelave.
Mitja, bi bilo dobro če bi kaj konkretnega napisal o teh polnilcih (kodicionerjih), verjetno bi to zanimalo še koga - kakšen polnilec nabaviti, za kolikšno vsoto in kje bi ga bilo možno nabaviti. Sem prebrskal kar nekaj internetnih strani pa nisem našel nič kaj bolj profesionalnega za polnjenje in vzdrževanje baterij. Polnilci, ki smo jih dobili zdraven radijskih postaj so bolj "klavrne" izelave.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Nekaj smo se o tej temi pred časom že razpisali TULE le na forumu bi moral malo poiskati-pobrskati
-svetujem da prebereš celo temo ker je opisano delovanje in navedeni linki z več informacijami...

-svetujem da prebereš celo temo ker je opisano delovanje in navedeni linki z več informacijami...