SOS paket-je to možno???
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
SOS paket-je to možno???
OBVESTILO ZA UPORABNIKE MOBITELOVEGA SOS PLUS PAKETA
Vodstvo Gasilske zveze Slovenije se je z podjetjem Mobitel uspelo dogovoriti za precej nižjo tarifo telefonskih pogovorov v okviru Sos plus paketa. Tako bo cena pogovora med imetniki tega paketa 2,78 sit na minuto.
Vodstvo Gasilske zveze Slovenije se je z podjetjem Mobitel uspelo dogovoriti za precej nižjo tarifo telefonskih pogovorov v okviru Sos plus paketa. Tako bo cena pogovora med imetniki tega paketa 2,78 sit na minuto.
Re: SOS paket-je to možno???
icko napisal/-a:OBVESTILO ZA UPORABNIKE MOBITELOVEGA SOS PLUS PAKETA
Ta informacija je podana na http://www.gasilec.net/ in očitno bo nekaj na temu. Vsaj nekaj.
Stati inu obstati. /Trubar/
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
- Milan Dernulovec
- Kraj: Šentvid
To se pravi, da bodo iz SOS+ paketa naredili nekakšen gasilski MPO (vsaj glede na cene), kar ni slabo, če si v tem krogu (SOS+).
Nekako sem še vedno zagovornik Mobitela, čeprav se ne morem znebiti misli, da nas bodo peljali žejne čez vodo.
Nekako sem še vedno zagovornik Mobitela, čeprav se ne morem znebiti misli, da nas bodo peljali žejne čez vodo.
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Tudi jaz zadevo razumem tako, da se bomo med sabo po nižji ceni klicali samo uporabniki paketa SOS plus. Vemo pa, da je veliko gasilcev tudi na paketu SOS, tako da če bo zadeva cenejša za oba (SOS in SOS plus) bo zadeva kar uredu, v nasprotnem primeru pa prav velike spremembe ne bo.
Tako zadevo razumem jaz, če ima kdo kaj bolj točne informacije naj zadevo sporoči oziroma naj me popravi.
lp
Bine
Tako zadevo razumem jaz, če ima kdo kaj bolj točne informacije naj zadevo sporoči oziroma naj me popravi.
lp
Bine
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
Mislim, da bi M@ s tem rad naredil en veeeelik MPO. V primeru, da bi se za SOS plus odločilo več članov nekega društva, se stvar zagovoto splača.
Če bi lahko kaj podobnega storili tudi v mojem društvu (pa ne moremo), bi se zanj zagotovo odločila velika večina članstva, pa tudi meni bi se taka poslovna poteza zelo poznala na mesečnem računu. Zaenkrat me rešuje to, da imam zraven "primarne" številke še eno naročniško razmerje, ki je pod paketom NMT osnovni. Ta številka sicer ne omogoča ničesar drugega kot govorno komuniciranje in odzivnik (ni SMSov, ni GPRSa, ni ničesar od podobne šare), a se vseeno pozna razlika - 22 SIT ali 8,5 SIT na minuto.
Če bi lahko kaj podobnega storili tudi v mojem društvu (pa ne moremo), bi se zanj zagotovo odločila velika večina članstva, pa tudi meni bi se taka poslovna poteza zelo poznala na mesečnem računu. Zaenkrat me rešuje to, da imam zraven "primarne" številke še eno naročniško razmerje, ki je pod paketom NMT osnovni. Ta številka sicer ne omogoča ničesar drugega kot govorno komuniciranje in odzivnik (ni SMSov, ni GPRSa, ni ničesar od podobne šare), a se vseeno pozna razlika - 22 SIT ali 8,5 SIT na minuto.