Da ne delam reklam kar sam poišči link do prodajalcev
Pa glede na to, da si sam ne znaš poiskat kje in kaj, je bolje, da za začetek uporabljaš postajo, ki nima možnosti dveh kanalov na enkrat.
Zadeva se meni kar dopade enostavna uporaba razločnost govora vse super, ni pa mi všeč ker je namestitev kar zamudna predvsem če je vožnja na mesto intervencije kratka (opremljanje v vozilu), mislim dsa bi se mogoče bilo dobro zgledovat po poklicnih kolegih kateri laringofona ne uporabljajo kolikor jast vem ali pač? v matičnem društvu imamo 2 laringofona namenjena za napadalce, verjetno bomo pa prešli na majk sistemtomser napisal/-a:Laringofoni so v uporabi že nekaj časa in me zanima če ste kaj spremenili mnenje o primernosti uporabe za gasilce.
Občasno spremljam debato o larongofonih v ZDA in v Nemčiji.
Uporabniki se pritožujejo nad tem, da se mikrofon zmakne in ne lovi več. To naj bi bilo rešeno s tem, da se za gasilce uporablja večje mikrofone, ki lovijo zvok kljub temu, da se premaknejo med uporabo.
Nekaterim ni všeč, da jih stiska okoli vratu. To naj bi rešili novi modeli, ki niso oblikovano kot trak okoli vratu ampak v obliki "C".
Slušalke naj bi izpadale iz ušes. Rešitev je lahko ušesni odlitek uporabnika. ki se popolnoma prilega.
Uporaba postaje z laringofonom je možna samo za enega uporabnika. Gasilec, ki stoji poleg ne more slišati radijskega prometa in tudi ne more uporabiti mikrofona. (Zaradi recesije samo ena RP na skupino napadalcev).
Prosim, razpišite se o svojih izkušnjah pri uporabi v v notranjih napadih.
Kako ste zadovoljni z tem sistemom, na mikrofon? Kako se sliši skozi masko itd.?b4d napisal/-a:Mi smo probali laringofone, a nam ni slo, premalo prakse z namescanjem, vedno premalo casa. Smo prodali oba, ki sta prisla poleg postaj in kupili navadne pogovorke (mikrofone).
robit napisal/-a:Kako ste zadovoljni z tem sistemom, na mikrofon? Kako se sliši skozi masko itd.?b4d napisal/-a:Mi smo probali laringofone, a nam ni slo, premalo prakse z namescanjem, vedno premalo casa. Smo prodali oba, ki sta prisla poleg postaj in kupili navadne pogovorke (mikrofone).
Lahko samo da je slab spoj na konektorju med postajo in anteno.linkotite napisal/-a:Ne samo na blizu smo probali.
A je potem možno, da je z anteno kaj narobe?