Kot je že znano je naš Kongres najvišji organ GZS - podobno kot Občni zbor ali skupščina v PGD oziroma GZ. Torej tam se je (pred več kot 4 leti) sprejel sklep kot sem ga navedel in so ga sprejeli delegati vseh GZ (soglasno) in če zdaj rečemo, da je realizacija sklepa, ki si ga (sicer posredno) sprejel sam, prisila

Eh fantje - dajte nooo
Seveda je pa zdaj drugo vprašanje, kako so mislili tam prisotni vaši delegati, da se bo stvar realizirala (s tamburico oziroma lopato in krampom

), če se podatki ne bodo zbirali "ročno" pomeni, da bo potrebna računalniška obdelava

, če pa človek želi kaj "obdelat" na ta način pa potrebuje ustrezno programsko in strojno opremo in naučit se je seveda treba

, ko bi vi vedeli kolikokrat sem se moral prijaviti k besedi, da smo "ustvarili" specialnost "Informatik"

in koliko je bilo besedi pa tudi predhodnikov GAS2000

in koliko bo še potrebno, da se vse GZ opremijo z PC-ji

Zadnji rok za oddajo podatkov iz nivoja GZ-jev je 31. 01. 2003 in kdor jih ne bo oddal, ga pač v PC-ju na GZS ne bo

to pa že pomeni (malo) prisile

, vendar pa verjamem, da ko bo potrebna kaka medalja, pa ko bo treba izpolnit prijave za izobraževanje itd. bodo PGD-ji "na brzino" vse uredili
Pa še en apel na vse vas, ki lahko vplivate na to: na Kongres GZS nikar ne pošiljajte ljudi, ki so oblečeni v medalje

nič nimam proti njim, vendar se izkaže (tudi v tem primeru), da vas niso seznanili niti s tem "za kaj so dvigovali roke" in to iz preprostega razloga, ker (po moje) tega niti sami niso vedeli.
LP