Ročni vnos podatkov
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Ročni vnos podatkov
Enostavno mi ni jasno zakaj moramo ročno vnašati podatke za statistiko? Saj pa je vse v vulkanu, zadeva tudi terja kar precej dela glede na to, da smo itak zasipani s birokracijo.

Odg: Ročni vnos podatkov
dirke napisal/-a:Enostavno mi ni jasno zakaj moramo ročno vnašati podatke za statistiko? Saj pa je vse v vulkanu, zadeva tudi terja kar precej dela glede na to, da smo itak zasipani s birokracijo.![]()
Pri toliko birokracije če sem prištejemo še ostalo delo ki ga imamo po društvih bi moral bit eden gasilec zaposlen za poln delovnik da bi to vse podelal in urejal.
Zadnjič spremenil robit, dne 20. Februar 2018, 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Ročni vnos podatkov
Verjetno je treba takšno obsežno filtracijo plačati, pa je bolj enostavno nastaviti željeno masko kaj te zanima, pa naj vpisujejo. Glede na obdobje vpisa in različne izvedbe, pa so izvajalci delali tudi brez Vulkana in bi bili podatki potegnjeni ven netočni. Verjetno
Odg: Ročni vnos podatkov
Sicer ne vem realnega stanja, vendar koliko sem govoril z društvi jih je veliko bojkotiralo vpis.
Re: Ročni vnos podatkov
Jaz sem izpolnil po spominu in z grobo oceno naprimer imeli smo priredeitev - veselico koliko ljudi je delalo na veselici? ja nekaj je popisanih, veliko je pa takih ki so prišli udarniško pomagat...