Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Vulkan II
Nič ne moreš narediti, ker nikjer ne piše da ne more isto prizananje dobiti 2x. 
Odg: Vulkan II
Verjetno odlikovanja v Vulkanu niso zaključena, pozanimaj se na zvezi. Je pa tudi vseeno če ti Vulkan stestiara tudi lanske, boš pač dal predloge za odlikovanaja samo za letošnje.urosmania napisal/-a:LEp pozdrav!
namreč v društvu je kar nakaj članov že prejelo to priznanje lani. zdaj pa ko testiram društvo za to priznanje mi vn vrže vse člane..vključno s tistimi , ki so že prejeli priznanje.
kaj narediti??
hvala za odgovor
gapi napisal/-a:Verjetno odlikovanja v Vulkanu niso zaključena, pozanimaj se na zvezi. Je pa tudi vseeno če ti Vulkan stestiara tudi lanske, boš pač dal predloge za odlikovanaja samo za letošnje.urosmania napisal/-a:LEp pozdrav!
namreč v društvu je kar nakaj članov že prejelo to priznanje lani. zdaj pa ko testiram društvo za to priznanje mi vn vrže vse člane..vključno s tistimi , ki so že prejeli priznanje.
kaj narediti??
hvala za odgovor
O tem sem pisal pred časom, je pa bilo na osnovi razgovora s GZS.
viewtopic.php?f=10&t=8588&start=198
-
beba
Kaj naj naredim v vulkanu z neaktivnimi člani društva, da mi jih ne bo metalo ven za napredovanja ipd? Glih brisala jih ne bi, če se še kdaj spomnejo pridet nazaj...
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Spremeni vrsto člana v ostali člani.
A ma še kdo težavo danes pridt na Vulkan??
Res je.
Meni dela normalno
Jz še vedno ne morem gor. Ne vem v čem bi bila težava?
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Meni dela.
Meni ne, pa sem probal v vseh brskalnikih ki jih imam na compu. Bom reseteru comp, da vidm kaj bo pol.
Tudi po restartu žal ne dela.
Tud men zdej dela.
Drugač pa preje ni prišlo niti do maske za login
Drugač pa preje ni prišlo niti do maske za login