Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
maki
Odg: Vulkan II
Kako lahko zbrišem prijave, ki so v statusu "Potrditev prijave", "Organizator sprejel, ureja", "Poslano organizatorju tečaja" za neke stare tečaje, katerih datum za izvedbo je še v letu 2005.
Mislim da ne moreš če je že potrjena (stara).
Čakam na odgovor admina že skoraj 2 meseca glede te teme
Verjetno jih ni možno zbrisati ? in so se odločili da jih kr pustijo
lp
Čakam na odgovor admina že skoraj 2 meseca glede te teme
Verjetno jih ni možno zbrisati ? in so se odločili da jih kr pustijo
lp
Don't raise your voice, Improve your argument!
MIslim, da je težava v tem da tečaj v vulkanu s strani organizatorja še ni zaključen.
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
zdravo!
zanima me, če tudi vam ne dela strežnik....meni pokaže da je stran nepreverjena in se mi sploh ne odpre...
kdo ve, ali je to samo trnutno in se bo uredilo ali kaj???
hvala, lp
zanima me, če tudi vam ne dela strežnik....meni pokaže da je stran nepreverjena in se mi sploh ne odpre...
kdo ve, ali je to samo trnutno in se bo uredilo ali kaj???
hvala, lp
Star pregovor pravi ,če vprašaš takoj si nevednež 5min ,če ne vprašaš nikoli si nevednež celo življenje. 
Re: Vulkan II
Malo več podatkov bi koristilo: Kateri brskalnik? Točno kakšno napako javlja brskalnik?
Verjetno uporabljaš Firefox in brskalnik javlja napako, da certifikat strani ni potrjen kot zaupanja vredno.
Ob javljanju napake brskalnik ponudi možnost dodati izjemo. Ko to spelješ, ne bo več težav.
Verjetno uporabljaš Firefox in brskalnik javlja napako, da certifikat strani ni potrjen kot zaupanja vredno.
Ob javljanju napake brskalnik ponudi možnost dodati izjemo. Ko to spelješ, ne bo več težav.
Fantje rabim promoč pri organizaciji tečaja (osnovni tečaj za gasilce)
naredim ga točno po navodilih, ampak po izbiri kandidatov mi potem noče izbrati ŠIFRE tega tečaja oz. mi je sploh ne pokaže.
Kaj bi bil lahko problem?
LP UROŠ
naredim ga točno po navodilih, ampak po izbiri kandidatov mi potem noče izbrati ŠIFRE tega tečaja oz. mi je sploh ne pokaže.
LP UROŠ
Na kerem nivoju to počneš?urosmania napisal/-a:Fantje rabim promoč pri organizaciji tečaja (osnovni tečaj za gasilce)
LP UROŠ
Re: Vulkan II
da pomagam, kaj je uroš hotel vprašati.....Osnovni tečaj za gasilca je v organizaciji PGD. daš predlog za organizacijo....potem pa ne moreš prijaviti tečajnikov, ker ti napiše (v bistvu ti ne pokaže oznake tečaja) na katerega se prijavljaš. V čem je fora tukaj???
lp cury
lp cury
Odg: Re: Vulkan II
najbrž mora prej GZ odobrit tečaj. kak je status tečaja viden v Vulkanu?cury napisal/-a:da pomagam, kaj je uroš hotel vprašati.....Osnovni tečaj za gasilca je v organizaciji PGD. daš predlog za organizacijo....potem pa ne moreš prijaviti tečajnikov, ker ti napiše (v bistvu ti ne pokaže oznake tečaja) na katerega se prijavljaš. V čem je fora tukaj???
lp cury
pol tečaj še ni odobren. moralo bi pisati 'prijava tečajnikov in tečaja'Gost napisal/-a:piše
Odobritev predloga za organizacijo osn gas 2010 (šifra)
Najbolje, da opozoris tvojo GZ - da morda niso spregledali prijave tecaja v Vulkanu. Seveda verjamem, da ste tecaj pravilno prijavili. Kakor zahtevajo pravila.Gost napisal/-a:ok super , bomo pa malo počakali potem
Tudi jaz imam eno vprašanje? Ali kdo ve kje, oziroma če se sploh da vpisati zdravniške preglede članov.