Vulkan II

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
kjava

Odg: Vulkan II

Odgovor Napisal/-a kjava »

VladoP napisal/-a:Menu organizacija -> usposob. in opremlj.
Najdeš tvojo organizacijo (društvo) na desni ti izpiše stanje usposobljenost in opremljenosti.
Ampak mislim, da rabim cenovno vrednost opreme, tam pa vidiš samo količino.
Uporabniški avatar
Žani
Kraj: Teharje

Odgovor Napisal/-a Žani »

Prosim za pomoč. Kako naj dobim amortizirano oziroma odpisano vrednost na dan 31.12.2008 za vsa osnovna sredstva. Saj na kartici jih izračuna, vendar rad bi dobil skupen pregled, da ne seštevam vseh kartic, saj jih je ogromno. Upam, da sem bil jasen z vprašanjem. Podatke rabimo za bilanco .

Pozdrav !
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

Poljubni pregledi, pa določiš filtre, da bobiš ven podatke, pol pa si zadevo odpreš v excell-u in vržeš filter po tem datumu. Toliko na hitro
Uporabniški avatar
Žani

Pes, malo premalo si mi povedal. Poskušal sem že vse mogoče načine, pa nisem našel. Pa mislim da Vulkan kar dobro obvladam, saj delam veliko z njim. res pa je, da še nisem iskal podatkov za bilanco. Zato še enlrat prosim, kako naj pridem do tega, če je sploh možno .

Pozdrav
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

Maš na mailu.
Uporabniški avatar
Žani

Pes, se opravičujem, vendar na mail nisem dobil nič. Prosim, da je še enkrat, pa hvala.

Pozdrav !
Uporabniški avatar
VladoP
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a VladoP »

Metla, lopata, sekira, kladivo so ročno orodje, kramp je pa delovna priprava :!:

Šifrant opreme bi mogli malo uredit in dodelat :D
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

A mogoče še komu ne dela Vulkan?
zlatko
Kraj: Kropa

Odgovor Napisal/-a zlatko »

A mogoče še komu ne dela Vulkan?
Pri meni dela bp

LP Zlatko
Markovic Zlatko
PGD KROPA
urosmania

Odgovor Napisal/-a urosmania »

Lp fantje in dekleta.
Na vas se obraačam s prošnjo, da mi pomagate.
V kratkem imamo pregled društva, ker pa tajnik izredno ne opravlja svoje dolžnosti zaradi odhoda v tujino, so me zadolžili da namesto njega opravljam dolžnosti ....
V programu vulkan se zaenkrat zelo slabo znajdem, zato tudi sprašujem. Ker sem ze prej omenil , da je pregled, moram pred tem vpisati v program OPREMO, NEKA NAPREDOVANJA (iz pionirja v mladinca), ter VPISATI ZDRAVNIŠKE PREGLEDE.

Kakko se stvari streže vas sprašujem? :roll:

Vnaprej hvala za dane napotke in informacije [-o<

LP
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

urosmania napisal/-a: V programu vulkan se zaenkrat zelo slabo znajdem, zato tudi sprašujem. Ker sem ze prej omenil , da je pregled, moram pred tem vpisati v program OPREMO, NEKA NAPREDOVANJA (iz pionirja v mladinca), ter VPISATI ZDRAVNIŠKE PREGLEDE.
LP
Za vnos zdarvniškega pregleda greš na posameznega člana ČLAN \ DELO in se ti odpre opcija ZDRAVNIŠKI PREGLEDI, ter izpolniš podatke.
Za opremo greš na OPREMO \ NOV , poklikaš šifrante, vneseš podatke in je to to. Če boš vnašal vrednostno pa moraš tam dodeliti tudi dogodke(npr) Nabava, vrednost in datum nabave.

Toliko na hitro
urosmania

kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX
Uporabniški avatar
alc33
Kraj: NorthEast

Odgovor Napisal/-a alc33 »

urosmania napisal/-a:kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX

Ko napišeš datum napredovanja v mladinca, ti sam en dan prej zaključi pionirja.

Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
urosmania

alc33 napisal/-a:
urosmania napisal/-a:kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX

Lp.
a je mogoče kaj narobe , če nism nič datumov spreminju in sem jih pustil pri miru, in sem recmo spremenil samo iz pionirja v mladinca?
Uporabniški avatar
alc33
Kraj: NorthEast

Odgovor Napisal/-a alc33 »

urosmania napisal/-a:
alc33 napisal/-a:

Lp.
a je mogoče kaj narobe , če nism nič datumov spreminju in sem jih pustil pri miru, in sem recmo spremenil samo iz pionirja v mladinca?
¸

Samo potem nima vpisanega pionirskega staleža kot neaktivnega, ampak ima samo mladinskega od začetka, kar pa ti verjetno po letih starosti ne gre skupaj :D

Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
Odgovori