Ampak mislim, da rabim cenovno vrednost opreme, tam pa vidiš samo količino.VladoP napisal/-a:Menu organizacija -> usposob. in opremlj.
Najdeš tvojo organizacijo (društvo) na desni ti izpiše stanje usposobljenost in opremljenosti.
Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Vulkan II
Prosim za pomoč. Kako naj dobim amortizirano oziroma odpisano vrednost na dan 31.12.2008 za vsa osnovna sredstva. Saj na kartici jih izračuna, vendar rad bi dobil skupen pregled, da ne seštevam vseh kartic, saj jih je ogromno. Upam, da sem bil jasen z vprašanjem. Podatke rabimo za bilanco .
Pozdrav !
Pozdrav !
Poljubni pregledi, pa določiš filtre, da bobiš ven podatke, pol pa si zadevo odpreš v excell-u in vržeš filter po tem datumu. Toliko na hitro
Pes, malo premalo si mi povedal. Poskušal sem že vse mogoče načine, pa nisem našel. Pa mislim da Vulkan kar dobro obvladam, saj delam veliko z njim. res pa je, da še nisem iskal podatkov za bilanco. Zato še enlrat prosim, kako naj pridem do tega, če je sploh možno .
Pozdrav
Pozdrav
Maš na mailu.
Pes, se opravičujem, vendar na mail nisem dobil nič. Prosim, da je še enkrat, pa hvala.
Pozdrav !
Pozdrav !
- VladoP
- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Metla, lopata, sekira, kladivo so ročno orodje, kramp je pa delovna priprava
Šifrant opreme bi mogli malo uredit in dodelat
Šifrant opreme bi mogli malo uredit in dodelat
A mogoče še komu ne dela Vulkan?
Pri meni dela bpA mogoče še komu ne dela Vulkan?
LP Zlatko
Markovic Zlatko
PGD KROPA
PGD KROPA
Lp fantje in dekleta.
Na vas se obraačam s prošnjo, da mi pomagate.
V kratkem imamo pregled društva, ker pa tajnik izredno ne opravlja svoje dolžnosti zaradi odhoda v tujino, so me zadolžili da namesto njega opravljam dolžnosti ....
V programu vulkan se zaenkrat zelo slabo znajdem, zato tudi sprašujem. Ker sem ze prej omenil , da je pregled, moram pred tem vpisati v program OPREMO, NEKA NAPREDOVANJA (iz pionirja v mladinca), ter VPISATI ZDRAVNIŠKE PREGLEDE.
Kakko se stvari streže vas sprašujem?
Vnaprej hvala za dane napotke in informacije
LP
Na vas se obraačam s prošnjo, da mi pomagate.
V kratkem imamo pregled društva, ker pa tajnik izredno ne opravlja svoje dolžnosti zaradi odhoda v tujino, so me zadolžili da namesto njega opravljam dolžnosti ....
V programu vulkan se zaenkrat zelo slabo znajdem, zato tudi sprašujem. Ker sem ze prej omenil , da je pregled, moram pred tem vpisati v program OPREMO, NEKA NAPREDOVANJA (iz pionirja v mladinca), ter VPISATI ZDRAVNIŠKE PREGLEDE.
Kakko se stvari streže vas sprašujem?
Vnaprej hvala za dane napotke in informacije
LP
Za vnos zdarvniškega pregleda greš na posameznega člana ČLAN \ DELO in se ti odpre opcija ZDRAVNIŠKI PREGLEDI, ter izpolniš podatke.urosmania napisal/-a: V programu vulkan se zaenkrat zelo slabo znajdem, zato tudi sprašujem. Ker sem ze prej omenil , da je pregled, moram pred tem vpisati v program OPREMO, NEKA NAPREDOVANJA (iz pionirja v mladinca), ter VPISATI ZDRAVNIŠKE PREGLEDE.
LP
Za opremo greš na OPREMO \ NOV , poklikaš šifrante, vneseš podatke in je to to. Če boš vnašal vrednostno pa moraš tam dodeliti tudi dogodke(npr) Nabava, vrednost in datum nabave.
Toliko na hitro
kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX
urosmania napisal/-a:kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX
Ko napišeš datum napredovanja v mladinca, ti sam en dan prej zaključi pionirja.
Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
a je mogoče kaj narobe , če nism nič datumov spreminju in sem jih pustil pri miru, in sem recmo spremenil samo iz pionirja v mladinca?alc33 napisal/-a:urosmania napisal/-a:kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX
Lp.
¸urosmania napisal/-a:a je mogoče kaj narobe , če nism nič datumov spreminju in sem jih pustil pri miru, in sem recmo spremenil samo iz pionirja v mladinca?alc33 napisal/-a:urosmania napisal/-a:kaj pa pri napredovanjih?. Razumem da gre is pionirja na mladinca, sam kaj naj bi pa pomenil datum od, do? kaj to pomeni da moram recmo zaključit pionirja od 2.3 2002 do xxxxx, potem pa mladinec od XXX do XXX
Lp.
Samo potem nima vpisanega pionirskega staleža kot neaktivnega, ampak ima samo mladinskega od začetka, kar pa ti verjetno po letih starosti ne gre skupaj
Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.