Emergency 4
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Emergency 4
Če bi slučajno bil kdo za to da gremo to igerco preko neta na štiri osebe ali pa manj, naj mi javi. Sem se že naveličal igrat z nemci!!
Hvala
Hvala
na temle linku poišči svojo misijo pa poglej so ful vredu napotki:Pero0 napisal/-a:A mi gdo lahko pove kako dobiš "reševalne pse"?? Saj v misiji, kjer teroristi raznesejo bombo, na koncu ne znam do 3 ponesrečencev, če pogledam pod "tips" piše da naj uporabim pse.
http://www.emergencyx.com/emergency-4-w ... ?Itemid=70
Če imamo kdo doma zapečeno emergency3 ali 4,bi ga prosil če bi naredil še eno kopijo ter mi jo poslal.Ker po slikah sodeč je odštekana gasilska igrca.
Več se bomo zmenili prek email,če imaste mi pišite na : collasus007@email.si
Hvala ter lp
Več se bomo zmenili prek email,če imaste mi pišite na : collasus007@email.si
Hvala ter lp
Le čevlje sodi naj kopitar! F.Prešeren
Pozdravljeni.
No, pa sem tudi jaz začel igrati tole igrico.
Ustavlo se mi je pa v misiji, ko so v akciji teroristi. Ne morem rešit tistih dveh osebkov iz nadstropja. Z avtolestvijo mi nikakor ne uspe dostavit gasilca na tisto zgradbo. Ponudi mi možnost hajenja objekta in nič drugega. Mogoče kdo drug že imel podoben problem.
LP
Ustavlo se mi je pa v misiji, ko so v akciji teroristi. Ne morem rešit tistih dveh osebkov iz nadstropja. Z avtolestvijo mi nikakor ne uspe dostavit gasilca na tisto zgradbo. Ponudi mi možnost hajenja objekta in nič drugega. Mogoče kdo drug že imel podoben problem.
LP
NA POMOČ!!!
Katera misija je to a je to šesta: Mission 06: Bomb explodes at the conference!Godec A. napisal/-a:Pozdravljeni.
LP
IGRA!!!
Danes ob 21:30 bomo postavili server
Ime serverja: GASILCI.ORG
password: gasilci
Potrebovali bomo še enega igralca mogoče 2
Postavili bomo tudi ventrilo server (podatke boste izvedeli ob povezavi na server)
lp. Timo
Postavili bomo tudi ventrilo server (podatke boste izvedeli ob povezavi na server)
lp. Timo
Re: IGRA!!!
Fantje zakon in vse pohvale vrednoTimo napisal/-a:Danes ob 21:30 bomo postavili server
lp. Timo
-
Zajc