http://194.249.121.230/~b4d/tmp/gasilski-znak.svg
Vektor - SVG gasilski znak
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Vektor - SVG gasilski znak
Pred nekaj dnevi sem za nalepke potreboval gasilski znak v vektorskem formatu, ker ga nisem nasel, sem ga sam izrisal, ce bo cas bom morda se kaj. Datoteko dajem v prosto uporabo komerkoli za karkoli
. Prosim sporocite morebitne napake, ce karkoli spet krsim, bom izbrisal temo
.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Gotovo boš komu pomagal, bi si pa lahko prihranil malce dela, če bi pogledal tole temo.
Seveda bi pa vsem koristilo, če bi GZS, ki vse te simbole in znake v vektorski obliki že ima, le-te tudi dala na voljo za prenos.
Seveda bi pa vsem koristilo, če bi GZS, ki vse te simbole in znake v vektorski obliki že ima, le-te tudi dala na voljo za prenos.
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Odg: Vektor - SVG gasilski znak
Zdravo.
Pred nekaj dnevi sem rabil gasilski znak v vektorski obliki in sem se prvo spomnil na GZS. Poslal sem jim email, če mi lahko pošljejo, in sem dobil nazaj odgovor da ga žal v vektorski obliki nimajo... So mi pa poslali precej veliko navadno sliko. Če jo kdo rabi, naj pove. No, potem sem šel pa na forum in vidim, da tukaj pa imate vektorsko sliko. Mogoče bi bilo dobro, da jo pošljete na GZS
LP, Andrej
Pred nekaj dnevi sem rabil gasilski znak v vektorski obliki in sem se prvo spomnil na GZS. Poslal sem jim email, če mi lahko pošljejo, in sem dobil nazaj odgovor da ga žal v vektorski obliki nimajo... So mi pa poslali precej veliko navadno sliko. Če jo kdo rabi, naj pove. No, potem sem šel pa na forum in vidim, da tukaj pa imate vektorsko sliko. Mogoče bi bilo dobro, da jo pošljete na GZS
LP, Andrej
Sicer ne dela povezava vec, ampak ce kdo rabi naj pove bom poslal 
Js bi te prosu, če mi lahko te znake pošleš na moj mail
Hvala
Hvala
Poslano.
Če je potreba še po katerem razen tega osnovnega, se bom potrudil če bo čas pa uredil tudi te, mi smo v društvu pač potrebovali le tega.
lp
Če je potreba še po katerem razen tega osnovnega, se bom potrudil če bo čas pa uredil tudi te, mi smo v društvu pač potrebovali le tega.
lp
Ja hvala lepa.Sm ga že uporabo.Če se ti pa da pa bi blo fajn,če bi lahk še naredo kakiga od teh gasilskih simbolov.pridejo zmeraj prav.
Pozdravljeni...
ker bi našim članom ob rojstvu njihovih otrok podarili posebno presenečenje bi vas prosila , če bi mi na meil poslali gasilski grb v vektorski obliki , da bo lažle za tisk.
najlepša hvala in Lp
ker bi našim članom ob rojstvu njihovih otrok podarili posebno presenečenje bi vas prosila , če bi mi na meil poslali gasilski grb v vektorski obliki , da bo lažle za tisk.
najlepša hvala in Lp