Janez za polni ogled naše nove strani je potrebno imeti posodobljeno verzijo internet explorerja, firefox mozille ali google chrome... Na starejših verzijah marsikaj ne dela.Janez Koncilija napisal/-a:Ne povezuje dogodkov.
LP
Janez
LP David
Moderator: Vrsho
Janez za polni ogled naše nove strani je potrebno imeti posodobljeno verzijo internet explorerja, firefox mozille ali google chrome... Na starejših verzijah marsikaj ne dela.Janez Koncilija napisal/-a:Ne povezuje dogodkov.
LP
Janez
Sem porajtalDave D napisal/-a:Na starejših verzijah marsikaj ne dela.
LP David
Janez, zadeve so tako popravljene, da stran deluje tudi v internet explorerju, v različicah novejših od številke 8. Starejše bo žal potrebno posodobiti in iti v korak s časom (potrebno pritisniti gumb za posodobitev brskalnika). Najlažje je, da si downloadaš Google Chrome - https://www.google.com/chrome?hl=sl in delaš s tem brskalnikom, saj je trenutno najhitrejši na "trgu", z avtomatskim posodabljanjem.Janez Koncilija napisal/-a:Sem porajtalDave D napisal/-a:Na starejših verzijah marsikaj ne dela.
LP DavidSte preveč napredni, jaz sem bolj iz obdobja Kremenčkovih
![]()
LP
Janez
Oskar, mislim, da ni toliko problem v izdelavi strani, kot v njenem vzdrževanju in ažurnosti. Ob postavitvi se delo šele začne. Je težje najti nekoga, ki bo stalno opravljal novinarsko delo ter delo administratorja, kot za samo postavitev. Na leto objavimo cca. 70 novic, potem pa je tu še urejanje raznih zavihkov (razne specialnosti, tečaji, poročila, sponzorji, novosti, koledarček, dohodnina...) ter fotogalerija ter še in še... Če bi preračunal koliko ur je bilo vloženo v to, se resno vprašaš, koliko je dejansko koristi... Seveda, če hočeš imeti zadeve na nivoju, tko kot je treba. Je pa dobro, če jo imaš.Oskar napisal/-a:Odlično, sedi 5 !
jaoj , kje bi jaz našel koga ki bi nam tako naredil ?![]()