Vulkan II

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
urosmania

Odg: Vulkan II

Odgovor Napisal/-a urosmania »

marca imamo občni zbor in takrat bomo tudi podelili priznanja in odlikovanja. recimo da bo neki kandidat izpolnil pogoj za 20 let članstva (za leto 2010), ampak šele 7.12.2010. kandidat potemtakem pogoj izpolnjuje šele čez toliko in toliko mesecev. Mar lahko podam predlog, al kaj?
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Odgovor Napisal/-a Primoz »

urosmania napisal/-a:marca imamo občni zbor in takrat bomo tudi podelili priznanja in odlikovanja. recimo da bo neki kandidat izpolnil pogoj za 20 let članstva (za leto 2010), ampak šele 7.12.2010. kandidat potemtakem pogoj izpolnjuje šele čez toliko in toliko mesecev. Mar lahko podam predlog, al kaj?
šteje se letnica in ne datum
Uporabniški avatar
VladoP
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a VladoP »

Marca boste imeli občni zbor za leto 2009. Marca 2011 pa za leto 2010. :idea:
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

kdo pa je kej reku da ga mamo za nazaj. sej je ja vedno za tekoči let
urosmania

fantje, ima še en problem.

pri testiranju za napredovanje v ngč 2 stopnje mi izpiše dva kandidata. odklukam oba in izdelam prijavo. od tam me pa ne spusti naprej, češ da ne izpolnjujeta pogojev.
kliknem na usakega kandidata posebej, in piše tole.....

Član 1 izpolnjuje pogoje ZELENO
Osnovni pogoji:
najmanj 7 let v činu nižji gasilski častnik I. Stopnje .......TA VRSTICA IMA RDEČ KRIŽEC
ali
najmanj 2 leti v činu nižji gasilski častnik I. stopnje in........... ZELENA KLUKCA
imenovanje za podpoveljnika gasilske enote I. ali II. Kategorije......... ZELENA KLUKCA >>>>> aktivni podpoveljnik

Opomba:
Pod imenovanjem za podpoveljnika gasilskega društva I. ali II. kategorije se smatra opravljanje operativne funkcije podpoveljnika. Testirajo se le vrste članov od šifre 3 do 8. .... ZELENA KLUKCA

za clana 2, pa naslednje

član izpolnjuje pogoje ZELENO

Osnovni pogoji:
najmanj 7 let v činu nižji gasilski častnik I. Stopnje RDEČE
ali
najmanj 2 leti v činu nižji gasilski častnik I. stopnje in ZELENO
imenovanje za podpoveljnika gasilske enote I. ali II. Kategorije ZELENO >>>>> s tem, da je neaktivni podpoveljnik

Opomba:
Pod imenovanjem za podpoveljnika gasilskega društva I. ali II. kategorije se smatra opravljanje operativne funkcije podpoveljnika. Testirajo se le vrste članov od šifre 3 do 8.

KAJ BI BILO NAROBE??
urosmania

pa še to. kako oz kje lahko preverim, če so vsi kandidati, pri katerih sem izdelal prijavo za napredovanje, prijavljeni? kje bi se to dalo preverit?
seky

Odgovor Napisal/-a seky »

Uros

Iz navedenega sklepam sledeče: Pri testiranju si imel verjetno izbrano leto 2010, kar pomeni, da je oziroma bo kandidat izpolnil pogoje za napredovanje v tem letu, ni pa nujno da jih je že. Ko ga potem želiš prijaviti ga ne bo sprejel saj verjetno pogojem še ne zadostuje in jim bo zadostil enkrat tokom leta.

Predlagam ti da pri članstvu preveriš ali dejansko ustreza pogojem ali ne.

Status prijav vidiš k s klikom na: odlikovanja oz. napredovanja / urejanje / išči pa ti more pokazat vse predloge.

Sem imel sam že iste težave.

Lep pozdrav

David Sekne
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Mislim, da gre za napako v programu, ki se pojavlja pri množičnem zaključevanju prijav. Izberi posamezno prijavo in ti jo bo uspelo zaključiti. Verjetno je to posledica spremembe, da se ne gleda več datum, ampak samo letnica.
pes_

Odgovor Napisal/-a pes_ »

Dragom, se je pred časom zanimal za to napako na GZS-ju, samo nimam točnega podatka kaj je zvedel.
FONTANA

Odgovor Napisal/-a FONTANA »

urosmania napisal/-a:fantje, ima še en problem.

pri testiranju za napredovanje v ngč 2 stopnje mi izpiše dva kandidata. odklukam oba in izdelam prijavo. od tam me pa ne spusti naprej, češ da ne izpolnjujeta pogojev.
kliknem na usakega kandidata posebej, in piše tole.....

KAJ BI BILO NAROBE??

Tudi sam sem imel podobno težavo.
Problem rešil tako da sem predlaganega predlagal za napredovanje prek napredovanja.... urejanje...nov predlog!!! brez testiranja. V obrazložitvi pa napisal da izpolnjuje pogoje čez 2 meseca.

Zanima pa me ali sedaj pomembna samo letnica pridobitve ali še vedno datum?
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
Matjaž Zupan

Odgovor Napisal/-a Matjaž Zupan »

Osebno sem na podobno težavo naletel pri pripravi predloga odlikovanj za dolgoletno službovanje.

Za precej članov je Vulkan javil, da ne izpolnjujejo pogojev za odlikovanje, čeprav so pogoje izpolnjevali. Tudi pri testiranju Vulkan teh članov ni zaznal medtem, ko pri tistih, kjer je testiranje dalo pozitiven rezultat, težav z domnevnim neizpolnjevanjem pogojev ni bilo.

Tudi sam sem zadevo rešil z opombo, da pogoje izpolnjujejo.
Uporabniški avatar
b4d

Odgovor Napisal/-a b4d »

Zanima me če gre kdo skozi Ljubljano na Ig na predstavitev "novega" SPIN-a v četrtek, ki je 25. februarja 2010, ob 16.30, bi potreboval prevoz.

LP
Maki

Odgovor Napisal/-a Maki »

Na koga se naj obrnem, da vnese opravljene specialnosti ( konkretno nosilec dihalnega aparata)v Vulkan? Tečaj je bil opravljen leta 2002, potrdila imam, ker pa ni tečaj vnešen v Vulkan, se ne moreš prijaviti na obnovitveni tečaj. Sem pisal na GZS, pa nisem prejel odgovora.
Uporabniški avatar
Bobby

Odgovor Napisal/-a Bobby »

Obrneš se lahko edino le na GZS oz. direktno na Simono Oblak, ki ima opravka s tečaji in vnosi opravljenih tečajev v Vulkan.

lp :wink:
......dream until your dream come true......

Bobby
Uporabniški avatar
Pero

Odgovor Napisal/-a Pero »

Mi lahko kdo posreduje mail od administratorja/ke GZS za vulkan ?
Imam par vprašanj in nekaj za popravit/dodat ?

lp
Don't raise your voice, Improve your argument!
Odgovori