Pozdravljeni!
Imam en velik problem z vulkanom. Hočem dobiti izpis članov, ki izpolnjujejo pogoje za napredovanja in mi vulkan po izbiri kriterijev da odgovor
"'dOznakaSeje' has a SelectedValue which is invalid because it does not exist in the list of items.
Parameter name: value"
Je imel že kdo podoben problem?
Prosim za pomoč
vulkan problem
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: vulkan problem
Na katerem nivoju?
- VladoP
- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Iz pogleda izključi oznako seje. Saj očitno izbrana ne obstaja v bazi (po zgornjem izpisu)."'dOznakaSeje' has a SelectedValue which is invalid because it does not exist in the list of items.
Parameter name: value"
-
Gost
lep pozdrav, js sm pa nov na tem forumu in tut nov v programu Vulkan. me pa samo zanima, kako priti do seznama tečajev, nekako mi je uspelo pred 3 tedni potem pa ne več.
hvala za napotke
LP Uroš
hvala za napotke
LP Uroš
- VladoP
- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Usposabljanje -> Urejanje
Na desni se ti podo prikazali vsi odprti tečaji GZS in zveze. Lahko pa poiščeš določenega na levi z iskalnikom.
Na desni se ti podo prikazali vsi odprti tečaji GZS in zveze. Lahko pa poiščeš določenega na levi z iskalnikom.
-
Gost
še za eno pomoč bi prosil, če se bo dalo
naročeno mi je bilo, naj prijavim 5 kandidatov za sistematski zdravniški pregled, ki bo 9 maja, preko vulkana. kako to storim?
Lp uroš
naročeno mi je bilo, naj prijavim 5 kandidatov za sistematski zdravniški pregled, ki bo 9 maja, preko vulkana. kako to storim?
Lp uroš
Gost napisal/-a:
Lp uroš
No to pa mene tudi zanima!? Kaj ima tukaj Vulkan vmes? A se ne naročaš za zdravniške preglede v ZD oziroma na medicini dela?
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA