Program dneva foruma 2007 v POSTOJNI 6.10.2007
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Program dneva foruma 2007 v POSTOJNI 6.10.2007
Program dneva foruma 2007 v POSTOJNI:
DATUM: 6.10.2007
9:00 - 9:30 Prihod in zbor pred PGD Postojna
9:30 - 13:00 Ogled podjetja Javor, ogled avtocestnega nadzornega centra in ogled Otoške podzemne jame
Te aktivnosti bomo opravili po skupinah, ker je ena skupina za v zanimivo jamo prevelika. Tisti, ki bi šli v jamo po možnosti prinesite naglavne svetilke. V podjetju Javor si bomo ogledali njihove protipožarne ukrepe, v nadzornem centru Kozina pa nadzor predorov.
13:00 - Zbor in kosilo v koči Mačkovec
Po kosilu druženje, igre, lahko se boste preizkusili v terenski vožnji, bo nekaj predstavitev vozil in opreme (presenečenje), kot spremljajoči program skozi cel dan pa bo možen ogled PGD Postojna in še kakšno presenečenje.
DATUM: 6.10.2007
9:00 - 9:30 Prihod in zbor pred PGD Postojna
9:30 - 13:00 Ogled podjetja Javor, ogled avtocestnega nadzornega centra in ogled Otoške podzemne jame
Te aktivnosti bomo opravili po skupinah, ker je ena skupina za v zanimivo jamo prevelika. Tisti, ki bi šli v jamo po možnosti prinesite naglavne svetilke. V podjetju Javor si bomo ogledali njihove protipožarne ukrepe, v nadzornem centru Kozina pa nadzor predorov.
13:00 - Zbor in kosilo v koči Mačkovec
Po kosilu druženje, igre, lahko se boste preizkusili v terenski vožnji, bo nekaj predstavitev vozil in opreme (presenečenje), kot spremljajoči program skozi cel dan pa bo možen ogled PGD Postojna in še kakšno presenečenje.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
MENE PA zanima sledeče- kolikšna je preračunana v evre letos vredno to druženje ozirma po domače koliko nas bo kaj stalo. Informativno, ker vem da se končno vidi po tem kaj bomo pojedli in koliko spili......???
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Danes sem v Železnikih na hitro govoril z Andrejem T. iz Postojne. Spraševal me je, če bomo tudi letos kuhali golaž. Rekel sem da kolikor je meni znano ne, da pa jaz lahko, če je treba. Kako je zdaj s tem?
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- mitja1santelj
- Kraj: postojna-PRIMORSKA